Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterpolo dames ZPC Bubble gaan lekker

Door Eindredactie op dinsdag, 24 november, 2015 - 09:00

20151124_Bubble_FB_IMG_1448302294619.jpg

Door Daphne Gerringa

WATERPOLO - Afgelopen zaterdag speelden de dames van ZPC Bubble een zware wedstrijd tegen de dames van de Walvisch in Groningen. In het eerste kwartje scoorde Marije Ploeger al snel de eerste twee doelpunten voor Bubble en bracht ons op een 0-2 voorsprong. Na een paar doelpunten tegen bracht Daphne Gerringa de stand weer naar 2-3 voor Bubble. Het tweede kwartje was een rustige. Ondanks de prima verdediging van Bubble toch 1 doelpuntje tegen. De aanval ging ook goed, Daphne maakte er 3-4 van.

Na een korte rust ging de wedstrijd weer verder. Veel tijd om te rusten was er niet, de scheidsrechter had haast. In het derde kwartje maakte Alisa de 3-5 (Go Alisa!). Helaas kreeg ze daarna een u20, maar dat vergeven we haar. De zusjes Ellen Velt en Marieke Velt maakten het 6e en 7e doelpunt voor ons en hiermee sleepten we de overwinning netjes binnen.

Na deze wedstrijd staan we 5e (van de 13!) en dit betekent dat we het lekker doen dit seizoen. Met een trotse coach aan onze zijde (Henk Wolthof) kijken we uit naar de volgende wedstrijd.