Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V & Z - week 47

Door Eindredactie op maandag, 23 november, 2015 - 06:56

zaalvoetbalr.gif
Hoofdklasse
Futsal Topbrands liet dure punten liggen tegen Sportplein. In een gelijk opgaande wedstrijd trok Sportplein aan het langste eind door met 7-6 te winnen. Futsal Topbrands mist door deze nederlaag de aansluiting met de top. Het leek er op dat Sportplein een makkelijke avond zou hebben. Want het kwam met 5-1 voor. Maar daarna begon Topbrands te beseffen dat er toch wel kansen waren om de wedstrijd nog te kunnen keren. Topbrands stroopte 'de mouwen' omhoog en gaf vol 'gas'. Mede door fouten van Sportplein kon Topbrands bijna de zege pakken. Maar Sportplein bleef nipt voor. Eindstand: Futsal Topbrands-Sportplein 6-7. Sandra's Hairstudio – Rainbow Events eindigde in: 2-2. Het was voor Sandra's Hairstudio haar eerste punt. In een harde wedstrijd won Wilsumer Chalets met 3-2 van O.G. Team.

Eersteklasse
Een sterk spelend Beste Hypotheek won met 7-2 van Galacticos 2. Beste Hypotheek-speler Altun was de grote uitblinker. Osman Gazi had door een zege de kop gepakt. Maar er werd met 5-4 verloren van Ciseaux D' or. Het was een wedstrijd met veel overtredingen. Die niet altijd bestraft werden door de scheidsrechter. De doelman van Ciseaux D'or beroerde de bal met de hand maar de dienstdoende arbiter floot hier niet voor. En daarna werden 'de rapen gaar'. De doelman van Osman Gazi werd erg boos en schold de scheidsrechter uit. Maar de arbiter van dienst deed hier niets mee. Xelvin won nipt van Vireau bloemen. Maar Vireau bloemen moest het stellen zonder Bert Huizinga. Deze partij was erg spannend tot het eind. Door deze nederlaag staat Vireau Bloemen onderaan. R. Venhuizen van Xelvin wist het net drie keer te vinden. Autobedrijf Smid Meeden won met 8-2 van Riklis Karto Hair. Smid Meeden staat door deze zege twee punten los, op de naaste concurrenten.

Tweedeklasse
De Woldstreek won met 2-1 van Boomkwekerij Bijmolt. Koploper Kuko Kozijnen kwam in de wedstrijd tegen Calker/Heikens met 2-0 achter. Calker/Heikens begon dus zeer goed aan de wedstrijd. Maar daarna viel het weer sterk terug en zodoende kon Kuko Kozijnen zes keer scoren. D. Ottema van Kuko Kozijnen scoorde vier keer. Een van de goals werd gekroond tot doelpunt van het jaar. Een vrije schop vanaf 9 meter werd over de muur en over de doelman gestift en ging in de boven hoek.

Derdeklasse
Regioisolatie won met 11-1 van FC Titanium. M. van der Laan speelde een sterke wedstrijd en scoort ook nog gemakkelijk. Deze keer scoorde Van der Laan drie goals en Werksma vier doelpunten. Bareveld won met 11-7 van SCA Hygiene. De Barevelders speelden zeer onregelmatig. De ene week spelen ze 'de sterren van de hemel' en de andere week is het 'huilen met de pet op'. Maar in de wedstrijd tegen SCA Hygiene waren ze weer in vorm. Korte en Postuma scoorden elk drie goals. En Meidam – overgekomen van Galcticos 3 – scoorde 2 van de elf goals.

Vierdeklasse
GHV/Vastgoed Partners won met 5-4 van Van de Wiel. Maar Van de Wiel had zeker een punt verdient. Pizza in de Box won met 5-0 van Van Ringh. En Bieze was wederom topscoorder bij Pizza. Nu was hij verantwoordelijk voor drie van de vijf goals. Door deze zege blijft Pizza in de Box meedoen om de bovenste plek. In de middenmoot won DWS/v.d. Kooi met 4-2 van Veendam Fanatics. G. Korthuis was verantwoordelijk voor drie goals.