Regio

Getuigen gezocht: straatroof Oosterweg Muntendam



MUNTENDAM - De politie onderzoekt een straatroof in Muntendam. De straatroof is gepleegd op donderdag 19 november 2015 rond 20:30 uur in de omgeving van Oosterweg ter hoogte van pad tussen Bredeweg en Oosterweg te Muntendam.

Signalement: Auto: VW Golf 4, donkere kleur
Vrouw: ca.25jr.,slank, lang donker haar, strakke lichte broek, donkere korte jas
Mannen: geen signalementen kunnen samenstellen

Toedracht: Wordt een automobilist opmerkzaam gemaakt om te stoppen door een vrouw bij een langs de Oosterweg stilstaande auto. Nadat de automobilist stopt en uitstapt, komen 3 mannen uit de bossages en plegen geweld tegen de automobilist waardoor deze gewond raakt, beroven hem van zijn portemonne en doorzoeken zijn auto. De vrouw stapt daarbij in de gereedstaande auto en rijdt vervolgens met hoge snelheid weg in de richting van Veendam. Na de beroving verdwijnen de 3 mannen in onbekende richting.De pleegplaats is op de Oosterweg nabij het pad tussen de Bredeweg en de Oosterweg ter hoogte van de Eendrachtsweg (weg door 't veld)

Heeft u of één van uw huisgenoten:
Rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).