Overslaan en naar de inhoud gaan

Donderdag opent kledingdiscounter KiK
haar deuren in Autorama Veendam

Door Willem van der Werf op woensdag, 18 november, 2015 - 07:00

20151118_Kik_539-5g.jpg

AUTORAMA -  Winkelcentrum Autorama aan het Beneden Oosterdiep in Veendam krijgt er een grote publiekstrekker bij. Op donderdag 19 november 2015 opent de Duitse discounter KiK de deuren van een enorme winkel. Oppervlakte: maar liefst 550 vierkante meter. De vestiging van KiK in Veendam is inmiddels al de 20e winkel in Nederland en maakt het toch al veelzijdige Winkelcentrum Autorama nóg aantrekkelijker.

Supervoordelige mode en meer
Naast de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn, een taartje bij Bakker Meijer of het krantje bij The Readshop is straks iedereen bij KiK aan het voordeligste adres voor actuele mode voor het hele gezin. Van trendy dames- en herenkleding tot vrolijke kinder- en babymode. Een complete outfit voor nog geen dertig euro? Het kan bij KiK. Daarnaast kunnen koopjesjagers zich ook helemaal uitleven op het gebied van woon- en tuinaccessoires, huishoudtextiel, huishoudelijke artikelen, schrijfwaren, speelgoed en nog veel meer. Kortom, een heerlijke winkel om lekker lang rond te snuffelen.

Klant is Koning
De naam KiK staat voor “Kunde ist König”, oftewel Klant is Koning. En dat maken ze iedere dag weer waar. In heel Europa en online op www.kik-textilien.nl. En niet alleen door de lage prijzen, maar ook door een assortiment dat iedere dag weer verrassend is. Vanaf 19 november kan iedereen in Veendam en omstreken eindelijk ook profiteren van de slimme inkoopkracht van Kik in Winkelcentrum Autorama.

Over Kik Textilien
Kik Textilien is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste Duitse winkelketens en heeft inmiddels meer dan 3.200 vestigingen in Europa, waarvan het meeste in het thuisland. De Nederlandse winkels bevinden zich in Amsterdam, Arnhem, Winterswijk, Groningen, Klazienaveen, Assen, Zevenaar, Oosterhout, Nuenen, Sittard, Winschoten, Lelystad, Nieuwegein, Enschede, Eindhoven en Den Haag. En dat worden er de komende tijd steeds meer. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Valkenswaard. Kijk voor meer informatie op kik-textilien.nl.