Nieuws, Bogdike

Stichting Bogdike organiseert de
Veldman Brothers en Nick & Coos in Hotel Parkzicht20151116_Bogdike_00.jpg

BOGDIKE - Op zaterdag 21 november 2015 is er in Hotel Parkzicht in Veendam een donateursavond van de Stichting Bogdike die wel voor iedereen toegankelijk is.

Optredende bands deze avond zijn Nick & Coos als de Cramer Brothers en de Veldman Brothers.

Nick en Koos Cramer spelen sinds kort in de sixties band The Happy Tunes en in een Led Zeppelin Tribute Band en daarnaast spelen ze als duo in den lande. The Veldman Brothers zijn het ultieme voorbeeld van bluesbroederschap.

De band rondom de twee broers Gerrit (slide gitaar en vocals) en Bennie Veldman (organ, keys, harmonica en vocals) is al een geruime tijd in het blues circuit onderweg. Op bass Fred van der Wende & drums Han Neijenhuis. Dit met veel succes! In 2011 ontvangt de band de Dutch Blues Foundation Award voor beste band en dat is slechts één van een indrukwekkend aantal onderscheidingen en nominaties, die hen in de loop der jaren ten deel mochten vallen.

Gepassioneerde muzikanten met een schat aan ervaring, beïnvloed door elkaar en beïnvloed door de helden van weleer: The Vaughan Brothers, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Elmore James, Howlin' Wolf, Jimmy Smith, the Fabulous Thunderbirds e.v.a.

Dit alles is te zien en te horen op zaterdag 21 november 2015 in Hotel Parkzicht te Veendam.

Entree donateurs en sponsoren gratis. Deze kaarten zijn te halen in het kunst & cultuurpandje van Bogdike aan de Kerkstraat 2 te Veendam.

Entree 1 introducé € 3,50.

Entree € 7,50.

Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij Parkzicht en in het pand van Bogdike.