Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaas opent nieuwe Optie 1 in Veendam

Door Eindredactie op maandag, 16 november, 2015 - 07:35

20151116_Optie1_20151112_104946.jpg

OPENING - Zaterdag 21 november vindt de heropening van Optie 1 plaats in Veendam aan het Museumplein 10. Vanaf 12.00 uur zal Sinterklaas met zijn pieten langs komen voor de officiƫle heropening. Er is van alles te beleven. Van winprijzen tot demonstraties.

Ware beleving
Een bezoekje aan Optie 1 is zeer de moeite waard! Zo wordt er een Samsung Galaxy Tab A verloot aan het einde van de dag. De voorwaarden voor meespelen worden die dag bekend gemaakt.
Ook kunt u terecht voor een demonstratie van PanzerGlass voor uw mobiel. Dit is een extra glasplaatje dat je over je telefoon plaatst die de schade bij een val opvangt. Tijdens de demonstratie wordt getoond dat zelfs een hamer niet opgewassen is tegen het pantserglas. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Tijdens dit alles zal Mathijs Groen, een upcoming artist, optreden om het geheel wat muzikale klanken mee te geven.

Over Optie 1
Marco en Martijn runnen Optie 1 Veendam als franchiseondernemers. Phone House is ook een onderdeel van Optie 1 (Relevant Holdings) en de heren geven aan veel meer te bieden dan klanten vaak denken. Zo kunt u bij Optie 1 terecht voor alle aanbieders; van KPN tot Vodafone, nieuwe en gebruikte toestellen, reparaties en abonnementen. Optie 1 is een onafhankelijke telecomretailer.

Gratis parkeren
Parkeren is geen belemmering. Tegenover Hotel Parkzicht bevindt zich Optie1 Veendam, dit is aan het begin van het centrum van Veendam. Op het Kerkplein dat zich op 50 meter van de winkel bevindt kun je twee en half uur gratis parkeren.