Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 46

Door op zaterdag, 14 november, 2015 - 21:26

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Galacticos kreeg drie punten kado van Draaijer Schilders. Omdat dit team niet meer dan drie spelers had. Beautysalon Jannie won met 5-3 van Futsal Topbrands. Beautysalon Jannie  neemt door deze zege de derde plaats in achter Galacticos 1 en TTK. Zoals het er nu naar uitziet gaan deze vier teams uitmaken wie zich kampioen mag noemen. Sportplein won voor de tweede keer dit seizoen. Nu was Wilsumer Cahlets aan de beurt. Het werd 8-6 voor Sportplein. Van der Laan scoorde vier keer voor Wilsumer Chalets en Slagter schoot voor Sportplein drie keer raak.

Eersteklasse
Xelvin verliet de laatste plaats door te winnen van Ciseaux D'or. Riklis Karto Hair won in een spannende wedstrijd met 4-2 van Vireau bloemen. Amaratirsat van Riklis Karto Hair scoorde twee keer. Het tweede team van Galacticos zorgde bijna voor een verrassing tegen MF Shipping. Maar MF Shipping liet zich 'het kaas niet van het brood eten' en won met 4-3. Clias/v.d. Laan Verzekeringen won met 5-2 van Beste Hypotheek. 

Tweedeklasse
 Werkmax won met 4-2 van De Woldstreek. Door deze zege steeg Werkmax naar de eerste plaats. Dofine won met 4-2 van Kruit en Kramer. En blijft aansluiting houden met de top. Slagerij K. Nieland won met 3-2 van Olro Workwear. SWO Veendam won met moeite van Boomkwekerij Bijmolt met 7-5. SWO kwam op een 5-1 voorsprong, maar Bijmolt van kwam sterk terug tot 5-5. Maar Bijmolt liet zich toch nog verrassen  en kreeg nog twee goals tegen.

Derdeklasse
Bareveld speelde twee wedstrijden deze week. Eerst verloor Bareveld met 18-2 van Regioisolatie door goals van Resokario (3), Werksma (2), Van der Lei (3), Keereweer (3), Snijder (4) en Van der Laan (3). Bareveld deed het in het tweede duel beter door met 6-6 gelijk te spelen tegen Smufit/Kappa. De Bareveld kwam op een voorsprong van 5-1. Maar daarna kwam Smurfit/Kappa sterk terug en tilde de stand op 5-5. Daarna scoorden beide teams nog een keer. Regioisolatie staat nu op de derde plaats en de beide koplopers wonnen hun wedstrijd. JW Bouw won met 9-4 van een slecht spelend Titanium. Titanium had nog geluk dat doelman Kanninga een goeie dag had. Riviera United won met 6-0 van SC Wiebrie, dat dit seizoen zwaar tegen valt. Euromail won met 13-4 van SCA Hygiene. Door zeven goals van Euromail-speler Brondijk.

Vierdeklasse
Afterbeat won met 13-3 van Team 49'ers. Het was een oneerlijke strijd q'wa leeftijd. Want de gemiddelde leeftijd van Afterbeat ligt zeker 25 jaar lager dan dat van Team 49 érs.  Louwes scoorde drie goals voor Team 49 érs. En S.G. Van Zwol scoorde 7 van de dertien goals voor Afterbeat. AVEBE won nipt van Van der Wiel met 2-1. GHV/Partners won met 8-2 van Van Ringh en blijft door deze nipte zege op de tweede plaats staan. Met twee punten minder dan de koploper. Pizza in the Box won met 13-3 van van CGKV De Kandelaar. T.J. Bieze scoorde 10 keer voor Pizza in the Box.