Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 45

Door Eindredactie op zondag, 8 november, 2015 - 09:19

Hoofdklasse
TTK won van Draaijer Schilders met 7-2. Alhoewel Draaijer Schilders goed partij gaf moesten ze toch het onderspit delven. TTK-speler Hamming scoorde 3- van de zeven goals. Door deze uitslag is TTK zeker tot woensdag de lijstaanvoerder. Daarna is Galacticos de tegenstander. Sportplein won met 4-3 van Sandra's Hairstudio. Het was een spannende wedstrijd en Sportplein heeft de eerste drie punten binnen. Beautysalon Jannie won met 6-1 van O.G. Team door ondermeer vier doelpunten van Wolf.

Eersteklasse
Koploper Autobedrijf Smid leed de eerste nederlaag van het seizoen. Voor Osman Gazie scoorde Osanmaz vier- van de negen goals. MF Shipping won van Beste Hypotheek met 5-2. T. Altundas kreeg zijn derde gele kaart van dit seizoen is nu één wedstrijd geschorst sinds V&Z dit heeft ingevoerd in het begin van dit seizoen. De eerste drie teams in deze klasse staan dicht bij elkaar en het lijkt erop dat deze drie gaan strijden om het kampioenschap. Galacticos 2 won met 5-1 van Riklis Karto Hair. Het lijkt er op dat Galacticos het 'lek' boven lijkt te hebben. Clias van der Laan Verzekering won met 2-0 van Xelvin Techn. Dect. Dat nu laatste staat. K. Oldenburger was verantwoordelijk voor beide goals.

Tweedeklasse
Kuko Kozijnen herstelde zich van de nederlaag van vorige week en staat bovenaan. Door met moeite te winnen van OLRO Workwear. Voor Kuko Kozijnen scoorde R.A. Dijk vier keer en voor OLRO Workwear doelpuntte R. Brongers drie keer. Dofine won met grote cijfers (8-0) van Slagerij K. Nieland waar J. Buurke erg werd gemist. Buurke werd voor de tweede keer vader. Siccema scoorde vier goals voor Dofine en K.Veentjer deed daar niet voor onder, door ook vier keer raak te schieten. Kruit en Kramer pakte de eerste overwinning van dit seizoen door met 5-3 te winnen van De Woldstreek. Werkmax won met 8-2 van Calker /Heikens. Door deze zege staat Werkmax gedeeld eerste. P. Mans van Werkmax scoorde drie keer.

Derdeklasse
JW Bouw won met 4-1 van SC Wiebri en is mede koploper, maar speelde wel twee wedstrijden meer. Laagvlieger SCA Hygiene won met 8-5 van Smurfit/Kappa. Smurfit/Kappa verspeelde daarmee dure punten in de race om het kampioenschap. Hendriksen scoorde vier- van de vijf goals voor Smurfit/Kappa en bij SCA Hygiene scoorde Gogmez drie goals. Euromail won van Galacticos 3 met 4-2 en door deze nederlaag blijft Galacticos 3 op de gehate nul staan.

Vierdeklasse
Veendam Fanatics won met 5-3 van koploper Afterbeat. Ondanks deze nederlaag van  Afterbeat, blijven ze koploper. Pizza won met 3-2 van Avebe en heeft aansluiting gevonden in de top. GHV/Vastgoed Partners won met 6-0 van DWS/ v.d. Kooi. Door deze grote nederlaag verloor DWS de aansluiting met de top. GHV/Vastgoed Parners heeft door deze grote overwinning weer aansluiting gevonden en Huberts scoorde vijf- van de zes goals.