Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 44
TTK brengt spanning terug in de hoofdklasse

Door Eindredactie op woensdag, 4 november, 2015 - 08:21

Hoofdklasse
TTK won in de hoofdklasse van koploper Galacticos met 5-7. Galacticos kwam op een 0-2  voorsprong en daarna kreeg TTK het door dat er wel iets te halen viel in deze wedstrijd en kwam ook zeer sterk terug. Het kwam met 2-3 voor te staan en bleef steeds voor te staan. TTK speelde als team zeer sterk en Galacticos heeft wel de betere spelers, maar die spelen allemaal voor zich zelf en zijn geen team. Doelman Smit en Hamming staken in topvorm net als lijnrechter Grofsmid van TTK. Bij TTK scoorde nieuweling Kooymans direct twee keer net als Bijl. Waar coach Kuiper erg blij was na afloop droop de coach Bos van Galacticos teleurgesteld af. Faraouni scoorde vijf keer voor Galacticos. Als team presteer je beter dan dat een ieder voor zich zelf gaat spelen blijkt maar weer. Op doelsaldo staat Galacticos nog eerste en ook Futsal Topbrands kan op gelijke hoogte komen, want die hebben een wedstrijd minder gespeeld. Topbrands won nipt van Rainbow Events met 4-5 en na deze uitslagen gaat het de komende weken wel erg spannend worden in de hoofdklasse. Sportplein –OG Team werd 3-6 en blijft Sportplein nog zonder punten. Voor OG Team scoorde Ploeger drie maal. Ook Sandra’s Hairstudio staat nog op nul punten, want ook hun vijfde wedstrijd werd verloren. Wilsumer Chalets dat een paar mindere wedstrijden speelden won met 1-6 van Sandra’s Hairstudio en H. Ludolphie maakte er drie van.

Eerste klasse
In de eerste klasse won Ciseaux D’or voor het eerst deze competitie. Het werd tegen Vireau Bloemen 2-5 voor Ciseaux D’or. Het leek in het begin een gelijk opgaande wedstrijd te worden en het erop dat de gelukkigste zou winnen, maar na dart Ciseaux D’or voor kwam was het gedaan met Vireau Bloemen. Beide hebben nu vier punten net als Xelvin dat met 5-2 verloor van MF Shipping dat derde staat. De topper in deze klasse tussen Beste Hypotheek en  Autobedrijf Smid werd door de laatste gewonnen met 3-7 en Kamps en Leugs maakten er elk drie van de zeven.

Tweede klasse
De koploper Kuko Kozijnen dat koploper is in de tweede klasse verloor onverwachts van Dofine met 4-2, waar J.W. Woldhuis er drie van scoorde. De topper in deze klasse tussen Werkmax en SWO Veendam werd met 3-2 gewonnen door Werkmax dat nu gedeelde eerste staat met MF Shipping en SWO even afhaakt. De Woldstreek – Slagerij K. Nieland wed 8-6 in een mooie spannende wedstrijd. D.J. Kloetstra maakte er twee en Weizig drie voor De Woldstreek en Buurke maakt er vier van de zes voor Slagerij K. Nieland. Boomkwekerij – Calker/ Heikens hadden beide een speler in het doel staan, maar beiden verrichten mooie reddingen. Calker/Heikens trok aan het langste eind door met 3-4 te winnen.

Derde klasse
In de derde klasse deden Smurfit/Kappa en Riviera United beide goede zaken. Riviera United won van mede koploper JW Bouw met 0-7 door doelpunten van J.Puister twee keer, M Lohman twee keer, E.S.R. veen twee keer en J.L. Puister een keer.  SC. Wiebri- Smurfit/Kappa werd 3-5 door doelpunten van onder meer drie doelpunten van Hendriksen zo staan er vier teams met twaalf punten gedeeld op de eerste plaats, want ook Regioisolatie met M. v/d. Laan als gangmaker won met 6-1 van Galacticos 3. L. Snijder scoorde er vier en M. v/d. Laan 2. Onderin won Fc. Titanium met 8-3 van SCA Hygiene. Fc. Titanium had het geluk dat deze keer doelman Kanninga geen fouten maakte zoals de vorige wedstrijd. D. Dijk maakt er drie van de acht.

Vierde klasse
De topper in de vierde klasse werd een prooi voor Afterbeat. Het werd tegen GHV/Vastgoedpartners in een spannende wedstrijd 8-7 voor Afterbeat. Het ging gelijk op tot dat Huberts geel kreeg voor het wegtrappen van de bal na het fluitsignaal van de scheidsrechter en toen scoorde Afterbeat de winnende treffer. Afterbeat staat nu vijf punten los van de naaste belagers. Onderin deelden CGKV De Kandelaar en v.d. Wiel de punten, het werd 3-3 net als Veendam Fanatics tegen Team 49 ers. Avebe won met 5-0 van v. Ringh en B. Seip maakte de mooiste goal uit zijn carriѐre.