Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkler Prins College Tour ontvangt Evelien Bosch

Door op dinsdag, 27 oktober, 2015 - 07:00

20151026_WP_Evelien_Bosch_01.jpg

Op 2 november wordt presentatrice Evelien Bosch even uit haar rol gehaald

WINKLER PRINS - Na de zeer geslaagde College Tour met burgemeester Sipke Swierstra, heeft het College Tour team van de Winkler Prins zich aan het begin van het nieuwe schooljaar gericht op het organiseren van een volgende College Tour. Dit keer zal niemand minder dan presentatrice Evelien Bosch het spits afbijten.                                                    

Concept
Een spraakmakende gast wordt geïnterviewd door een presentator én het publiek. Het bijzondere aan de College Tour is dat de presentatie en organisatie in handen is van leerlingen (met een beetje hulp vanuit school). De gast voert een gesprek met het publiek en geeft antwoord op vragen, die hij of zij van tevoren niet weet. Het publiek bestaat deze keer uit alle leerlingen van de havo- en vwo-brugklassen.

Evelien Bosch
Evelien Bosch begon haar carrière als verslaggever en producer van meerdere radioprogramma’s bij BNN. In 2005 maakte ze de stap naar televisie toen zij ging presententeren voor MTV Nederland. Sinds 2007 werkt ze voor de NCRV en tegenwoordig is zij het gezicht van bekende tv-programma’s op Zapp, zoals Zapplive, Willem Wever en de BZT-show. Bovendien heeft ze afgelopen seizoen meegedaan aan Wie is de Mol?, waarbij ze in de tweede ronde afviel.

Pukkels
De Winkler Prins College Tour zal plaatsvinden op 2 november om 13:30 uur in Binnenwoel aan de Raadsgildenlaan 1 te Veendam. Eén van de vragen aan Evelien, een hot issue in de brugklas, is; “Heeft u ook pukkels gehad?”. Voor iedereen die niet in de brugklas zit, is het mogelijk om een vraag aan Evelien te stellen via de Facebookpagina van Winkler Prins.