Overslaan en naar de inhoud gaan

Opfriscursus Rijgedrag 2015
50 plussers test uw rijvaardigheid

Door Eindredactie op maandag, 26 oktober, 2015 - 12:18

RIJGEDRAG - In de gemeente Veendam wordt binnenkort weer een rijvaardigheidsrit voor de wat oudere automobilisten aangeboden voor een super scherpe prijs. De deelnemers plus de organisaties, Rijschool Schuringa, Veilig Verkeer Nederland, Pearl Opticiens en Compaen Ouderenwerk zijn enthousiast, over dit aanbod ! De rijvaardigheidsrit wordt daarom ook van harte ondersteund door Veilig Verkeer Nederland, ANWB en de BOVAG.

Door mee te doen krijgt u de mogelijkheid uw rijgedrag en uw verkeer kennis te testen. Dat gebeurt in een ontspannen sfeer. Ervaren instructeurs gaan na een kennismakingsgesprek een half uurtje met u de weg op. Na de rit kunt u in een gesprek met de rijinstructeur de rit nog eens doornemen. Hij kan u wellicht een aantal handige tips geven!  Vooraf aan het rijden worden 3 middagen theorie aangeboden, iedereen komt dus 3 middagen. Het is Rijschool Schuringa gelukt om ook de theorie nog beter aan te bieden! De theorie wordt u volgens CBR normen geleerd en afgenomen, dus met het beroemde kasje !!!

Waar wordt de Opfriscursus Rijgedrag gehouden en wat kost het ??? De theoriemiddagen zijn op donderdagmiddag 19, 26 november en 3 december, 3 middagen theorie bij Verkeerschool Schuringa Bocht Oosterdiep 27, kosten theorie en testrit per persoon € 15,00.

De testrit vindt plaats op maandag 7, dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 december. Het afrijden is in eigen auto start vanaf de parkeerplaats voor Compaen ingang Ontmoeting, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Pearle opticiens zal de ogentest verzorgen tijdens de tweede theorieles op  26 november bij Verkeerschool Schuringa. Deelnemers krijgen een kijkbewijs

Geef u op voor 13 november, want net als andere jaren, vol is vol !!!

Meer informatie over de rijvaardigheidsrit voor ouderen kunt u verkrijgen bij: Stichting Compaen, Ouderenwerk, tel: 0598-698119 en Verkeersschool Schuringa via V.V.N., tel: 06-54950890.