Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 43

Door Eindredactie op zaterdag, 24 oktober, 2015 - 16:47

Hoofdklasse
Galacticos 1 won ook haar vijfde wedstrijd. Tegenstander OG Team werd nipt met 6-5 aan de kant gezet. TTK won met 2-0 van Beautysalon Jannie. Beautysalon hield lang stand en ze kregen ook wel kansen maar ze konden het niet verzilveren. Rainbow Events won met 11-5 van Wilsumer Chalets. Volgens de coach van de Chalets had zijn team een off-day. Maar daarmee doet hij Rainbow Events te kort. Want dit team speelt heel leuk zaalvoetbal en voetbalt voor het eerst in de hoofdklasse. Futsal Topbrands zette Draaijer schilders weer met beide benen op de grond door met 5-2 te winnen. Futsal Topbrands-speler Londeman scoorde 3 goals.

Eersteklasse
Ciseaux D’or pakte het eerste punt tegen Riklis Karto Hair. Het werd 3-3. Beste Hypotheek had mazzel dat Xelvin niet compleet was. De beste speler van Xelvin, Schoenmaker, stond tussen de palen en dat merk je dan direct in het veld. Het werd 8-4 voor Beste Hypotheek en deed daarmee goede zaken voor de bovenste plaats. Ozman Gazi won met 5-2 van Vireau bloemen. Dit was een leuke wedstrijd die sportief verliep en heel lang op 2-2 bleef staan, maar in de laatste minuten maakte Ozman Gazi nog drie goals. En blijft hierdoor koploper. Autobedrijf Smid Meeden won door drie treffers van A.Wever met 3-2 van Clias/v.d. Laan Verzekeringen.

Tweedeklasse
Werkmax won nipt van Kruit en Kramer met 4-3. En staat tweede en Kruit en Kramer laatste. Dofine won met 7-4 van Boomkwekerij Bijmolt. JW Woldhuis scoorde vijf keer voor Dofine. OLRO Workwear verloor met 10-4 van SWO Veendam. Ondanks de drie goals van R. Brongers won SWO toch dik verdient, door ondermeer vier doelpunten van P. Oosting en drie goals van C. van Dijk. Koploper Kuko Kozijnen won ook hun vijfde wedstrijd. Het werd tegen Slagerij Karel Nieland 8-6. J. Buurke scoorde alle 6 goals voor Slagerij Nieland.  D. Ottema maakte drie goals voor Kuko Kozijnen.

Derdeklasse
Het derde team van Galacticos blijft in de derde klasse op nul punten staan. Nu werd er verloren van Bareveld met 8-2. FC Titanium verloor mede door slecht keeperswerk van SC Wiebri met 7-5. J. Doelman Kanninga van FC Titanium had zijn dag niet en vertelde na de wedstrijd dat hij zich dan ook wel erg schuldig voelde aan deze nederlaag. J. Seip maakte drie goals en Suurmeijer twee van de zeven goals voor SC Wiebri. Koploper JW Bouw leed een dure nederlaag tegen Smurfit/Kappa. Het was een spannende wedstrijd waar het spel op en neer ging. Maar uiteindelijk werd het 8-7 voor Smurfit/Kappa dat het zonder coach Bakker moest doen, maar dat bleek geen aderlating. W. Jager scoorde vier keer voor Smurfit/Kappa.

Vierdeklasse
CGKV de Kandelaar kreeg een pak slaag van DWS/v.d. Kooi Drukkerij. Het werd 8-2 voor DWS/v.d. Kooi. En kleiweg scoorde twee goals voor de Kandelaar en v.d Scheer en G. Korthuis scoorden elk drie goals voor DWS/v.d. Kooi Drukkerij. Pizza in the Box liet Veendam Fanatics alle hoeken van het veld zien en won dan ook dik verdient met 12-2. Het had zelfs 13-2 kunnen zijn als de scheidsrechter 5 seconden later had afgefloten.

Vrouwen
Thuis moesten de vrouwen van V&Z tegen  hoofdklasser Extudiantes 1 spelen en het werd een mooie avond voor de dames. Extudiantes had het betere spel, maar V&Z maakte de doelpunten en de één was nog mooier dan de andere. Met de rust was het 3-0 en na rust scoorden de dames ook nog 4-0 waarna Exudiantes 6 minuten voor tijd de 4-1 scoorden en dat werd ook de eindstand. De doelvrouw van V&Z was een sta- in-de- weg voor de tegenstander.