Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste speeldag Bedrijven Tennis Toernooi 2015
Tennisclub Veendam

Door Eindredactie op dinsdag, 20 oktober, 2015 - 07:19

TENNIS - Vrijdag 23 oktober vanaf 19:00 uur worden op de gravelbanen van de tennisclub Veendam de laatste wedstrijden gespeeld van het Bedrijven Tennis Toernooi 2015. Vanaf 22 mei strijden 39 teams wekelijks op vrijdagavond om de spreekwoordelijke eer om zich het beste bedrijfsteam in hun categorie te mogen noemen. En in alle drie de categorieƫn, dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel, is de spanning tot de laatste wedstrijddag om te snijden.

Bij de dames dubbel heeft Meertens Tapijthuis 1 punt voorsprong op LikeitAlot, terwijl beide teams nog 2 wedstrijden te spelen hebben.

In de categorie heren dubbel gaat Kuurman Keukens aan de leiding. Op de voet gevolgd door Aardbeien- en Aspergeboerderij Doornbosch. De twee koplopers treffen elkaar a.s. vrijdagavond op de laatste speeldag: een heuse finale dus!

Hetzelfde geldt in de gemengd dubbel. Daar wordt Haarstudio Ivanka op de voet gevolgd door Remake House of Styling. En ook hier staat het onderlinge duel tussen deze twee teams vrijdagavond op het programma.

Er wordt echter niet alleen getennist. Het toernooi wordt traditioneel afgesloten met een gezellige barbecue, want naast het sportieve element is ook de gezelligheid een belangrijke pijler van het toernooi.