Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 41

Door op zaterdag, 10 oktober, 2015 - 23:20

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Koploper Galacticos 1 blijft ongeslagen in deze klasse. Het won met 6-3 van Rainbow Events. Galacticos was niet compleet en had aan Rainbow Events een goeie tegenstander. Rainbow Events kon uiteindelijk de nederlaag niet voorkomen. En Galacticos is na vier wedstrijden nog ongeslagen. O.G. Team won met 5-2 van TTK. De strijd tussen de twee Muntendammer teams werd een prooi voor O.G. Team en dat kwam mede doordat TTK lang niet compleet was deze maandagavond.

Beautysalon Jannie won met 5-4 van Sportplein. Daardoor blijft Sportplein op de hatelijke nul staan. Het leek een grote nederlaag te worden voor Sportplein, maar in het laatste kwartier kwam Sportplein nog sterk terug en had pech dat Kroon in de laatste minuut nog geel kreeg en daardoor bleef het bij 5-4. Voor Beautysalon Jannie scoorde Geerts vier keer en bij Sportplein scoorde Kroon drie keer. Futsal Topbrands won met 5-1 van Wilsumer Chalets. Bij Wilsumer Chalets lukte bijna niets en Topbrands kon het net wel vinden.

Eersteklasse
Osman Gazi speelde in een beladen wedstrijd met 2-2 gelijk tegen Galacticos 2 en verloor hierdoor de aansluiting met koploper Autobedrijf Smid. Clias van der Laan Verzekeringen en Vireau Bloemen werd in een spannende strijd 4-4. Ook Xelvin – Riklis Karto Hair werd een gelijkspel. Het werd 3-3 en het bleef tot de laatste minuut spannend.

Tweedeklasse
Dofine won met 6-4 van Calker/Heikens. Dat kwam mede doordat bij Calker/Heikens een speler in het doel stond. Mulder scoorde drie keer voor Calker/ Heikens en bij Dolfine deed Wolthuis hetzelfde. Boomkwekerij Bijmolt won nipt van Kruit en Kramer met 4-3. OLRO Workwear won met 5-3 van De Woldstreek. In deze wedstrijd werden veel kansen aan beide kanten verprutst. Maar een geluk voor OLRO Workwear had Brongers daar geen last van en scoorde vier- van de vijf goals.

Derdeklasse
Riviera United blijft ongeslagen na drie wedstrijden. Nu werd er met 8-2 gewonnen SCA Hygiene. En koploper JW Bouw heeft na vier wedstrijden ook nog niet verloren, nu werd Galacticos 3 met 5-3 aan de kant gezet. FC. Titanium – Bareveld werd een gelijk spel: 4-4. Het was een terechte uitslag en voor Bareveld scoorde Postuma vier keer en twee goals daarvan heeft doelman Kanninga van FC Titanium niet gezien. Want die waren zo hard dat hij ze alleen maar hoorde langskomen. Euromail was te sterk voor SC Wiebri dat het moeilijk heeft dit seizoen. Het werd 5-3 voor Euromail. Smurfit/Kappa won met 6-4 van Regioisolatie en Hendriksen nam drie goals voor zijn rekening. GHV/Vastgoed Partners speelde gelijk tegen Pizza in the Box en verspeelde daarmee de koppositie. Het was een harde wedstrijd en soms leek het wel of er veel geld op het spel stond. Zo hard gingen ze met elkaar om, maar uiteindelijk werd de uitslag 1-1. Van der Wiel en Team 49 ers speelden werd 4-4 en beide ploegen zijn nu van de hatelijke nul af. Team 49 ers kwam met 2-0 voor, maar Van de Wiel kwam weer terug en weer nam Team 49 een voorsprong, maar steeds had Van der Wiel een antwoord. Na drie nederlagen met grote cijfers won CGKV de Kandelaar hun vierde wedsrijd met 8-1 van Van Ringh. W. Kleiweg scoorde er lustig op los, want hij maakte vijf- van de acht goals.

Vrouwen
De vrouwen van V&Z Veendam wonnen thuis met 7-3 van Exstudiantes 3. Een zeer leuke wedstrijd en van hoog niveau. Vele kansen werden nog verprutst door de dames van V&Z, maar de doelpunten die er werden gescoord waren de moeite waard. Op 23 oktober spelen de dames weer thuis. Aanvang 20.00 uur. De vrouwen van V&Z verdienen meer supporters want wat zij deze avond op de vloer legden was van een uitstekend gehalte. Deze dames verdienen daarom meer supporters.