Overslaan en naar de inhoud gaan

Toneelvereniging Sorghvliet speelt Kwakzalverskwalen

Door Eindredactie op donderdag, 1 oktober, 2015 - 09:19

TONEEL - Ook dit jaar geeft de Toneelvereniging Sorghvliet haar jaarlijkse uitvoeringen, en wel op vrijdagavond 6 november en zaterdag 7 november in In wijkcentrum Dukdalf aan de Reede 1 te Veendam.

Aanvang 20.00 uur
Zaal open om 19.00 uur.

Kaarten kosten € 5,00 p.p en zijn verkrijgbaar bij Dukdalf.

Het stuk dat gespeeld zal worden heet 'Kwakzalverskwalen'. Dokter Jan-Julius van Hammeren heeft nogal vreemde mensen in zijn praktijk. Hij heeft er zijn handen vol aan ,erg vervelend ,aangezien hij zijn vak niet met plezier uitoefent. Zijn patiënten zeuren,hebben last van vreemde kwalen en komen op wel erg ongelegen momenten binnen vallen. Dan duikt er in de praktijk een handtas op,een handtas met wel een heel kostbare inhoud. Al gauw blijkt dat dit geen zuivere koffie is.Terwijl lastige patiënten hem vervelen met hun onaangename kwaaltjes roept de vreemde handtas bij iedereen grote vraagtekens op. Een hillarisch stuk waarbij uw lachspieren gegarandeerd overuren zullen draaien.

Wilt u een leuke en gezellige avond? Kom dan kijken bij één van onze uitvoeringen.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina 'toneel-veendam''om op de hoogte te blijven van het wel en wee van onze toneelclub.