Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw operettetheater speelt de komische
operette Hoteldebotel!

Door Eindredactie op dinsdag, 29 september, 2015 - 13:45

KOMISCH - Operettetheater Quatsch & Spielerei  bestaat uit: Sopraan Nomi Leutholff en tenor Cobus Oosting begeleid door pianist Erik Kammenga. Zij presenteren hun 1e eigen komische operette 'Hoteldebotel!'. Deze operette bevat bekende operettemelodiën en zelfgeschreven scènes.  De scènes zijn geschreven door regisseur Jan Houwing. Onder de naam Operettetheater Quatsch & Spielerei speelt dit trio in Noord- Nederland en Noord-Duitsland. Doel is om het genre operette meer onder de aandacht te brengen.

Hoteldebotel!
Het geheel is een avondvullende gevarieerde voorstelling vol humor, zang en spel. Er zijn temperamentvolle types te zien die elkaar binnen en buiten hotel Im Weissen Rössl tegenkomen. De kleurrijke hotelgasten staan garant voor de nodige onverwachte en komische situaties, waarin de liefde de boventoon voert. Het is een muzikale voorstelling met scènes vol humor en verhalen met verrassende wendingen en waarin op geraffineerde wijze vele verschillende typetjes worden neergezet.

Een greep uit de diverse personages: een aan lager wal geraakte vrouwenversierder, een ex-circusartiest die terugverlangt naar zijn hoogtijdagen, een aantrekkelijke jongedame die haar verloofde op de huid zit, een gravin die op zoek is naar een robuuste kerel met zelfvertrouwen, een baron die jaagt op wilde zwijnen en zoete wijnen, een uitbaatster die verzot is op roddels, een ober die er zelf ook wel een lust, een spiegel met een zeer persoonlijke visie en nog meer…

Komt u kijken?
Zondag 18 oktober - theater vanBeresteyn te Veendam - aanvang 14.30 uur - 12,50 pp - kaarten via www.vanberesteyn.nl of 0598-634566.

Meer informatie: www.operettetheater.nl en telefonisch: 06-55125560 (Nomi Leutholff)