Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 39

Door op zondag, 27 september, 2015 - 22:27

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Rainbow Events deed van zich spreken middels een 11-1 overwinning op O.G. Team. En Rainbow Events speler Bots scoorde vier keer. O.G. Team speelde zonder hun coach Van de Veen en leverde een wanprestatie. Wilsumer Chalets won met 5-3 van Sportplein, dat goed partij gaf. Futsal Topbrand won met 4-2 van Sandra's Harstudio. Maar de topper was de wedstrijd Beautysalon Jannie tegen Galactcos 1. Galactcos won met 6-2 van Beautysalon Jannie. Beide teams misten enkele spelers en Galacticos had zelfs een speler in het doel staan. In de beginfase ging de wedstrijd nog gelijk op. Beautysalon Jannie speelde vooral op de counter om tot succes te komen. Galactcos kwam op een 2-0 voorsprong. Uiteindelijk werd het 6-2 voor Galactcos. En Geogescu van Galactcos scoorde drie keer.

Beste Hypotheek won met 4-3 van Riklis Karto Hair. Het was een spannende wedstrijd en er vielen vielen in deze match drie gele kaarten. Xelvin won met moeite van Vireau Bloemen: 5-3. Schoenmaker was er weer bij en scoorde drie maal. Vireau Bloemen kwam steeds sterk terug, maar door een domme overtreding van Bakker bij de stand van 4-3 moesten ze twee minuten met een speler minder spelen en daar maakte Xelvin dankbaar gebruik van. Koploper MF Shipping won met 6-2 van Ozman Gazi. In de beginfase ging het nog gelijk op. Maar Shipping verzilverde de kansen wel en won daardoor verdient. Clias van der Laan Verzekeringen won met 5-1 van Ciseau D'or.

Tweede klasse
Slagerij Nieland won met 4-2 van Kruit en kramer. SWO Veendam won nipt van Calker/Heikens met 5-4. Van Dijk scoorde drie keer voor Calker/Heikens en Oosting scoorde twee goals voor SWO. Optie 1 dat een andere sponsor heeft gestrikt won met 12-2 van De Woldstreek. De beginfase ging gelijk op, maar na verloop van tijd scoorde Optie 1 er lustig op los. Ottema en Bentum scoorden beide ieder 4 goals. Van Dijk (3) en Perdok (2) waren overige goalgetters. SCA Hygiene won met 5-0 van Galacticos in een veel te harde wedstrijd. Op het laatst werd het erg onprettig en deelde de scheidsrechter nog drie maal eeen gele kaart uit. Regioisolatie won met 4-3 van SC Wiebri. Suurmeijer scoorde twee van de drie goals voor SC Wiebri. Suurmeijer scoorde twee goals SC Wiebri. En bij Regioisolatie waren er vier verschillende goalgetters. Riviera United won met 3-0 van Smurfit Kappa. Smurfit/Kappa kreeg wel kansen maar maakte het niet af en dat deed de tegenstander wel.
Derde klas

Derde klasse
SCA Hygiene won met 5- 0 van Galacticos 3 in  een veel te harde wedstrijd. Op het laatst werd het erg onprettig en deelde de scheidsrechter nog drie maal geel uit. SC Wiebri – Regioisolatie werd 3-4. Suurmeijer scoorde twee van de drie goals voor SC Wiebri en bij Regioisolatie waren er vier verschillende doelpuntenmakers. Smurfit Kappa verloor met 3-0 van Riviera United. Smurfit/ Kappa kreeg wel kansen, maar maakte het niet af en dat deed de tegenstander wel.

Vierde klasse
Afterbeat won ook hun tweede wedstrijd. Het werd tegen CGKV De Kandelaar 14-6. Zuijderduijn en Ouwejan scoorden er elk vier van de veertien. En bij De Kandelaar scoorde W. Kleiweg drie goals en Wieringa twee goals. Van Ring won met 5-3 van Van der Wiel. Alders maakte één goal en Hoving en A. Faber elk twee goals. Bij van de Wiel scoorde Te Winkel en nieuwe aanwinst en oud voorzitter van V&Z (nu burgemeester van Aa en Hunze E. Oosterhout ook een keer. GHV/Vastgoed Partner won met 7-4 van Veendam Fanatics. Huberts scoorde 3 van de 7 goals voor GHV/Vastgoed Partner. DWS/Drukkerij v/d. Kooi – Pizza in de Box werd 1-1. Team 49 ers – Avebe werd 1-2. En Avebe won met 2-1 van Team 49.


Binnenkort zal bekend worden gemaakt wanneer de algemene ledenvergadering is.

Tevens wil het bestuur nogmaals vertellen dat de coach of aanvoerder verantwoordelijk is voor de doelpuntenmakers. Het bestuur zal geen wijzigingen meer doorvoeren als het niet goed is genoteerd. Ook zijn de wedstrijdformulieren vaak niet goed ingevuld en ook daar zal nadat de uitslagen zijn verwerkt geen wijzigingen meer worden gedaan.

Vaak is er geen lijnrechter of coach ingevuld en er staan soms ook geen lidnummers bij de doelpuntenmakers vermeld. En die komen dan op eigen doelpunt te staan. Verder wijzen wij iedereen erop dat met met ingang van dit seizoen bij 2 x geel, dus rood, direct een wedstrijd is geschorst. En ook als men 3 x geel heeft gehad is deze speler een wedstrijd geschorst.

Bij direct rood is de speler ook de volgende wedstrijd geschorst en zal de tuchtcommissie van V&Z zo snel mogelijk de straf bepalen. Ook zal het bestuur NIET meer toestaan dat er op de spelersbank kinderen zitten, want dit is levens gevaarlijk en de vereniging is daar niet voor verzekerd. Als dit niet gebeurd is de kans aanwezig dat de scheidsrechter niet aan de wedstrijd begint of gaat staken en de wedstrijd verloren gaat met 5-0.