Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z - week 38

Door op vrijdag, 18 september, 2015 - 20:54

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Deze week waren er maar twee speeldagen in verband met judo in het Indoorcentrum in Veendam. Maandag werd de wedstrijd TTK – Rainbow Events gespeeld en deze partij werd gewonnen met 5-2 door TTK. Rainbow Events dat A. Molema als coach heeft, gaf goed partij aan TTK, maar kwam toch iets te kort. J. van de Veen scoorde twee keer voor TTK.

Galacticos 1 won nipt met 7-6 van Sportplein. Galacticos kwam vrij snel op voorsprong en liep uit naar 6-2. Daarna kwam Sportplein sterk terug en het werd een kleine overwinning voor Galacticos 1. Slagter scoorde drie maal voor Sportplein, maar de mooiste goal kwam van de voeten van Sportplein-speler Eikens. Voor Galacticos scoorde Bahceci ook drie keer.

Beautysalon Jannie won ook hun tweede wedstrijd van dit seizoen, maar daar leek het tot de rust niet op. Tegen Draaijer Schilder bleef men lang op 0-0. Maar toen er ! ! eenmaal was gescoord werd het toch nog een mooie overwinning. Het werd 6-2 en Geerts scoorde twee van de zes goals.

Eerste klas
Xelvin – Osman Gazi eindigde in een 7-2 overwinning voor Osman Gazi. Dat kwam mede doordat Xelvin geen wissels had en dus conditioneel door de 'mand' viel. Voor Osman Gazi scoorde Kocadag en S. Ylmaz twee keer. En Van de Laan maakte beide goals voor Xelvin. Autobedrijf Smid Meeden won met 7-4 van Galacticos 2 en heeft nu twee wedstrijden gespeeld en beide duels gewonnen. Leugs en Kamst scoorden elk drie keer voor Autobedrijf Smid. MF Shipping – Ciseaux D’or werd 4-0. In de beginfase ging het gelijk op, maar toen er werd gescoord liep MF Shipping vrij gemakkelijk uit naar 4-0.

Tweede klas
Werkmax – OLRO Workwear werd 3-1. Dofine won van De Woldstreek met 4-2 door ondermeer twee goals van Wolthuis en bij De Woldstreek kreeg Bos twee keer geel en dus rood. Daardoor is hij voor de volgende wedstrijd geschorst. Optie 1 dat opzoek is naar een nieuwe sponsor, omdat de vorige eigenaar van Optie 1 zijn woord niet nakomt, won met 14-0 van Boomkwekerij Bijmolt, dat een moeilijk seizoen te gemoed gaat. D. Ottema van Optie scoorde er zes van de veertien goals. Regio Isolatie won van Fc. Titanium met 5-3 in een harde wedstrijd. De scheidsrechter liet teveel toe en leek het af en toe wel veldvoetbal. Keereweer en Resokario scoorden elk twee keer FC Titanium.

Derde klas
JW Bouw liet Euromail alle hoeken van het veld zien door met 13-3 te winnen van Euromail. JW Bouw staat na twee duels bovenaan. Munneke scoorde vier goals en Buurmeijer scoorde drie goals. Bij Euromail scoorde Van de Veen alle drie goals. Afterbeat – DWS/v.d. Kooi Drukkerij werd 8-4 door ondermeer 4 doelpunten van v. Zwol. De nederlaag deed waarschijnlijk nogal pijn bij DWS, want er was maar één speler die bleef zitten na de wedstrijd.