Overslaan en naar de inhoud gaan

Graag uw aandacht voor Uitdeelpunt Eerste Hulp

Door op woensdag, 16 september, 2015 - 07:50

EERSTE HULP - Het Uitdeelpunt Eerste Hulp is ontstaan om mensen te helpen die door geldgebrek geen middelen meer kunnen aanschaffen. Tevens verschaft het Uitdeelpunt Eerste Hulp spoedhulp, al dan niet anoniem, voor mensen die door problemen geen geld meer hebben voor bijvoorbeeld eten en drinken.

Door vele bezuinigingen in Nederland komen helaas steeds meer mensen in financiële problemen. De gemeenten zijn niet meer in staat om al deze mensen te helpen. Daarom is het Uitdeelpunt Eerste Hulp opgericht. Als het Uitdeelpunt niet verder kan helpen, worden mensen doorverwezen naar instanties die wél hulp kunnen bieden.

Het Uitdeelpunt Eerste Hulp groeit hard waardoor zij vaak in de knel komen zodat er geen ruimte meer is om spullen te stallen. Inmiddels zijn zij met bijna 1800 leden zo hard gegroeid dat zij nu graag een pand willen om nog meer mensen te kunnen helpen. Met dit pand hoeft het Uitdeelpunt geen donaties meer af te slaan omdat er geen ruimte meer is en kunnen zij de leden nóg beter van dienst zijn.

Op ontstaande link kunt u een petitie invullen zodat het Uitdeelpunt geholpen wordt. Hiervoor alvast hartelijk dank.

http://www.petitie24.com/wij gaan hand in hand voor een pand voor uitdeelpunt eerst hulp#form