Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 37

Door op zaterdag, 12 september, 2015 - 15:35

ZAALVOETBAL - Maandag 7 september is de zaalvoetbal competitie weer begonnen. Dit seizoen spelen er 50 teams in de competitie en die zijn verdeeld over 5 poules. Het dames team van V&Z heeft inmiddels 2 wedstrijden gespeeld en gewonnen. Op 3 september werd er gewonnen van Be Quick Dokkum met 5-1. Afgelopen vrijdag was de eerste thuiswedstrijd en die werd met 3-1 gewonnen van A.S. Exstudiantes 2.

Hoofdklasse
O.G. Team en Draaijer Schilders ging gelijk op in een mooie sportieve wedstrijd. Het werd 3-3. Sandra’s Hairstudio hield lang stand tegen Beautysalon Jannie. Ongeveer 4 minuten voor rust was het nog 0-0, maar binnen 3 minuten was het 0-3. Na rust vielen er nog 9 doelpunten en werd het 0-12. Tuntelder scoorde 6 keer.

Eerste klasse
Beste Hypotheek won zijn eerste wedstrijd met 10-4 van Galactios 2. Voor Beste Hypotheek scoorden T. Altundas er 4- en F. Ylmaz 3 keer. Vireau bloemen begon goed aan de wedstrijd tegen autobedrijf Smid, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen en verloor met 6-2. Riklis Karto Hair won met 10-4 van Clias v/d. Laan- Verzekeringen. Clias kwam met 2-0 voor, maar Riklis Karto kwam weer langs zij en vanaf dat moment ging het gelijk op. Na de 4-4 scoorde Riklis Karto snel 5-4 en 6-4 en daarna liet Clias het hoofd hangen en het werd het dus 10-4. Amatiesat maakte er voor Riklis Karto Hair 4 goals en K. Oldenburger scoorde er 4 doelpunten voor Clias, waarvan de derde goal een wereld goal was.

Tweede klasse
De Woldstreek won met 7-3 van Boomkwekerij Bijmolt. Door ondermeer 3 doelpunten van Van der Weerden. Net als De Woldstreek won ook nieuwkomer OLRO Workwear hun eerste wedstrijd. OLRO won met 4-2 van Dofine. Kruit en Kramer kregen in de eerste wedstrijd klop van SWO Veendam met 7-0. P. Oosting en C.van Dijk maakten er elk 3 goals. Optie 1 won met 7-4 van Werkmax door ondermeer 3 doelpunten van Van Dijk. Slagerij Karel Nieland verloor met 7-4 van Calker/Heikens. Doelman Wilthof van Calker/Heikens was een sta – in – de – weg voor Slagerij Karel Nieland.

Derde klase
In deze klasse werden vier wedstrijden gespeeld. Euromail van SCA Hygiene. Omdat Euromail het spelletje slimmer speelde dan de tegenstander. P. Brondijk scoorde 3 keer voor Euromail. Galacticos 3- FC Titanium werd 2-3. Galacticos kwam met 2-0 voor en leek op 'rozen' te zitten. Daarna kwam FC. Titanium terug tot 2-2. FC Titanium scoorde tenslotte de pot en won de wedstrijd.

Riviera United- SC Wiebri werd 4-0. Bareveld – JW bouw werd 6-11. K. Postuma maakte 5 goals voor Bareveld en dit deed Munneke ook voor JW Bouw. Avebe won

Vierde klasse
Nieuwkomer CGKV De Kandelaar werd 7-5. P. Kuiper maakte er 3 van de 7 goals. En bij de Kandelaar scoorde W. Kleiweg alle 5 goals. In een spannende wedstrijd verloor Van Ringh met 1-0 van Veendam Fanatics door een doelpunt van N. Velt. DWS v/d. kooi-van der Wiel werd 10-1. Korthuis scoorde er 4- van de 10 goals.

Team 49 'ers zijn heel slecht aan de competitie begonnen. Ze konden geen team op de been brengen en verloren daardoor met reglementair 5-0 van Buurke Bestrating/Pizza in de Box. Tevens kwamen 2 teams niet opdagen voor de zaaldienst. Maandag bleef Dofine weg en vrijdag Xelvin en beide teams krijgen een boete die ze voor de volgende wedstrijd dienen te betalen.

De teams kunnen op de site zien wanneer ze zaaldienst hebben, dit staat op dezelfde pagina waar ook hun wedstrijden en standen staan. Ook kan men zien wie er geel heeft gekregen en na 3 gele kaarten is de speler een wedstrijd geschorst.