Overslaan en naar de inhoud gaan

Leer (beter) fotograferen, ook voor kinderen!

Door Eindredactie op donderdag, 10 september, 2015 - 08:00

Banner KIDS 01.png

FOTOGRAFIE - Heeft u ook zo’n mooie camera gekocht voor de vakantie? En vindt u het ook zo jammer dat u alles gefotografeerd heeft op de automatisch stand, omdat u eigenlijk niet weet hoe uw camera en de fotografie in elkaar zit? Wees gerust! Ook dit jaar verzorgt The All Seeing Eye (Mariël de Vos) weer basiscursussen fotografie in Veendam.

Gedurende 4 maandag- of woensdagavonden wordt u wegwijs gemaakt in de fotografie door het behandelen van basistechnieken en -begrippen, zoals diafragma, sluitertijd, ISO en nog veel meer! De cursus wordt, in kleine groepen en in begrijpelijke taal, gegeven aan een brede groep mensen (maximaal 10 cursisten).

De basiscursus kost € 25,00 en daarvoor ontvangt u een digital cursusboek, elke cursusavond een kop koffie/thee en een aardigheidje. De cursus wordt gegeven in Bedrijvencentrum Liberné aan de Cereslaan 2 in Veendam (tussen Kwik-Fit en Boels).  
Er zijn al diverse startdata bekend, wil u zich aanmelden? Kijk dan op www.basiscursusfotografieveendam.nl, hier vindt u ook alle informatie!

Ook voor kinderen            
Daarnaast wordt dit jaar gestart met een workshop “Fotografie voor KIDS”.

Op woensdagmiddag wordt aan kinderen in de leeftijdsgroep van 9 tot 13 jaar uitgelegd hoe je (nog) mooie(re) foto’s maakt. Waar moet je aan denken? Hoe werkt je camera? Hoe hou ik die vast? De workshop is gericht op fotograferen met een compact camera en mobiel, maar een spiegelreflexcamera is ook geen probleem!

De workshop kost € 5,00 en dan krijg je ook nog wat te drinken!

Ook de workshop wordt gegeven in Bedrijvencentrum Liberné aan de Cereslaan 2 in Veendam (tussen Kwik-Fit en Boels)
Je kunt je voor (bijna) elke woensdagmiddag opgeven via www.basiscursusfotografieveendam.nl/kids
Ook vind je hier nog meer informatie over de workshop.

De cursussen en workshops zijn  voor iedereen die fotograferen leuk vindt om te doen en wat meer wil leren over de camera en de fotografie.

Vragen? Kijk op basiscursusfotografieveendam.nl of stuur een mail naar tase.foto@gmail.com

Overzicht cursusaanbod: