Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede NDB Open Darttoernoei in de Sorghvliethal

Door op zaterdag, 5 september, 2015 - 11:46

NDB Open.png

DARTEN - Op zondag 4 oktober zal in de Sorghvliethal in Veendam het 2 de NDB Open, “Open Groningen” plaatsvinden! Er zal gedart gaan worden in de bekende dartlocatie Sportplein Indoorcentrum Veendam, waar afgelopen mei de 3de editie van het 'Sportplein Veendam Open Darts' plaatsvond.

De Darts Organisatie Groningen Drenthe zal in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond de organisatie op zich nemen deze zondag 4 oktober. Dit landelijke dart evenement biedt mogelijkheden voor darters uit alle categorieën, zo zal er onderscheid gemaakt worden in: Heren A, Heren B, Dames, Junioren, Aspiranten en Meisjes.

Tijdens dit dart spektakel zullen er minimaal 80 dartbanen worden opgesteld, en zijn er leuke prijzen te winnen. De totale prijzenpot staat op maar liefst €4.000 euro, daarnaast zijn er ook mooie bekers te winnen. Kortom reden genoeg om zondag 4 oktober naar de Sorghvliethal in Veendam te komen, en er een leuke en bovenal sportieve dag van te maken.

Op zondag 4 oktober is de zaal vanaf 10:00 uur geopend voor inschrijving. Informatie ten aanzien van het NDB Ranking circuit zijn te vinden op www.ndbdarts.nl Echter is de organisatie nog op zoek naar enkele vrijwilligers om die dag voorspoedig te laten verlopen! Voor meer informatie: voorzitter@dogd.nl of info@sportpleinveendam.nl

Locatie:
Sportplein Indoorcentrum Veendam
Jan Salwaplein 1
9641 LN  Veendam
Telefoon: 0651098824 of 0654330735