Overslaan en naar de inhoud gaan

Geslaagde Fancy Fair van Uitdeelpunt Eerste Hulp

Door Henk Drenth op dinsdag, 18 augustus, 2015 - 15:28

11905397_10153661637874391_7077157560152241470_n.jpg

Verjaardagkinderboxen - Het Uitdeelpunt Eerste Hulp heeft haar eerste Fancy Fair gehouden bij de Theetuin De Wieke in Ommelanderwijk. Van 10 tot 17 uur was er een leuk programma opgezet. Er was een kleine braderie en een rommelmarkt, een nagelstudio was aanwezig en een kapster. Kinderen konden zich in de verkleedbox verkleden en daarna op de foto. Er was een clown voor de kinderen, en er kon worden geschminkt.

Er waren leuke prijzen te winnen met spellen als enveloppe trekken, bonen tellen, blikken gooien en met de grabbelton. In de theetuin kon men heerlijk even zitten en genieten van de versnaperingen, en uiteraard van een lekker kopje thee (of koffie).

Maar dit was nog niet alles. Vijf artiesten hadden belangeloos hun medewerking gegeven. Zanger Jan, Duo Nooitgedacht, Dennie Boy en Eppo luisterden met hun muzikale noten de Fancy Fair op. Ook was er nog een Mystery Gast. G.B. Sounds begeleidde de artiesten.

De opbrengst is ten behoeve van de Verjaardagkinderboxen voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. En ook voor alle noodzakelijke basisdingen.

Van het beheerstersteam Haja Kallenkoot, Elianne Baas, Sylvia Hoimann-Praat, Johanna LP en hoofdbeheerster Jannie Orsel was informatie over het Uitdeelpunt Eerste Hulp in te winnen.

Dankzij de 17 vrijwilligers en de sponsoren is het een mooie dag geworden, en door de Fancy Fair kunnen er nieuwe verjaardagboxen worden gemaakt. De vrijwilligers van het Uitdeelpunt willen meer van deze Fancy Fairs gaan houden.