Overslaan en naar de inhoud gaan

Trekking 10e Zechstein Veendam Open
Wie wint een clinic door Eltingh en Haarhuis

Door Eindredactie op zondag, 16 augustus, 2015 - 09:25

tennis.jpg

TENNIS - Het 10e Zechstein Veendam Open staat voor de deur. Van 7 t/m 20 september zullen de tennisbanen van de TC Veendam weer bevolkt worden met vele deelnemers. Omdat het dit jaar de tiende editie maken we er iets speciaals van.

Het toernooi is met een week uitgebreid en duurt nu maar liefst twee weken.

Op vrijdag 11 september zal er een avondvullend tennisclinic worden gegeven, inclusief demonstratie wedstrijd, door Eltingh en Haarhuis, voormalige tennistoppers.

Tijdens deze clinic zal ook het sponsorbuffet worden aangeboden aan de sponsors van de TC Veendam en de speciale toernooi-sponsors.

De tweede week is er ook veel te beleven. Naast tennis een speciale klaverjasavond, een wijnproeverij, een pokeravond en tenslotte op vrijdag 18 september een feestavond met live muziek.

Maandag 17 augustus staat de eerste activiteit op het programma...... de trekking van clinic-deelnemers. Vanaf maart is er een winkeliersactie geweest waaraan een aantal winkeliers/middenstanders hebben deelgenomen. Bij aanschaf van artikelen kreeg het winkelend publiek een of meerdere bonnen clinic-bonnen aangeboden. Deze werden verzameld. Uit deze stapel ingeleverde bonnen zal a.s. maandag een aantal bonnen worden getrokken. De gelukkigen worden daarmee uitgenodigd mee te doen aan de clinic van Eltingh en Haarhuis.

De trekking begint om 20.00 uur plaatsvinden in het clubgebouw van de TC Veendam.