Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste Vakantiemarkt Veendam druk bezocht

Door op dinsdag, 21 juli, 2015 - 08:11

_DSC2482.jpg

CENTRUM - Maandag was de eerste van de drie vakantiemarkten. Dit jaar worden de markten voor 53ste keer gehouden. Volgens Sievert Uneken zijn inschatting waren er wel 20.000 bezoeker naar het hartje van Veendam gekomen. Bij de pinautomaat van de SNS bank stond weer een lange rij. De website menterwolde.info heeft het over Griekse taferelen.

De visboer liet aan een verslaggever van Radio Noord weten dat de start rustig was en hij de bui zag hangen, niet alle waar kon verkopen maar opeens werd het druk. Rond 15:00 uur waren alle palingen verkocht en om 17:00 uur waren er nog 6 broodjes haring die voor 1 euro over de toonbank gingen.

_DSC2546.jpg

De verslaggever meldde op de radio dat je over de koppen kon lopen. Rond 16:00 uur werd het stukken rustiger. Bezoekers konden zonder problemen de weg vervolgen en de kramen uitgebreid bekijken.

IMG_9022.JPG

Dit jaar konden de bezoekers met uilen op de foto. Velen zaten met aandacht deze dieren te bewonderen. Ook was er een tegengeluid. Een bezoeker liet duidelijk merken het niet eens te zijn met deze attractie en hoe men omging met de uilen.

_MG_5293.jpg

Volle terrassen, marktkramen met koopwaar voor elk wat wils en dit alles afgewisseld met muziek. Een formule die al jaren staat als een huis.Maandag 27 juli en maandag 3 augustus kan men ook nog een bezoek brengen aan de gezelligste Vakantiemarkt van onze provincie.