Overslaan en naar de inhoud gaan

De Braskörf Veendam bouwt aan de toekomst

Door op maandag, 29 juni, 2015 - 23:03

BASISSCHOOL - OBS De Braskörf was in de afgelopen 15 jaar gehuisvest op 2 locaties. In het nieuwe schooljaar worden alle leerlingen op de locatie Cornelis Jetseslaan gehuisvest. In de laatste school week wordt gestart met de bouw/verbouwwerkzaamheden om in augustus 14 groepen te kunnen onderbrengen.

Het schoolgebouw wordt gerestyled en krijgt een uitstraling die passend is bij de doelgroepen onder- midden- en bovenbouw. De school krijgt o.a. een kleuterlaan en kleuterplein, de wereld van groep 3 en een leerplein voor de midden- en bovenbouw.

Elke groep krijgt nieuw meubilair dat voldoet aan de ergonomische eisen van tegenwoordig. De leerlingen kunnen gebruik maken van voorschoolse, tussenschoolse en buitenschoolse opvang; de opvang wordt in samenwerking met de ketenpartners Hoi Pippeloi, Meander en Compaen aangeboden.

De Braskörf nieuwe stijl opent de deuren op 17 augustus voor de leerlingen in een eigentijds gebouw waarin iedereen zich welkom voelt en dat voldoet aan de onderwijseisen van de 21e eeuw.