Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis zomerlezen met de VakantieBieb!

Door op maandag, 29 juni, 2015 - 14:48

Bibliotheek_0.jpg

VAKANTIEBIEB - De Bibliotheek geeft u graag een cadeautje voor de vakantie: de VakantieBieb-app. Een gratis app met populaire e-books die u offline kunt lezen op uw tablet of smartphone.

Of u nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app van de Bibliotheek vindt u een gratis leespakket voor jong en oud. Het aanbod gaat van spannende thrillers tot goede kinderboeken. Vanaf begin juli worden er nog romans, tijdschriften en taalgidsen aan toegevoegd. De app is te vinden in de App Store of Google Play Store en is gratis beschikbaar voor alle leden én niet-leden van de Bibliotheek! Laat de zomer nu maar beginnen!

Hoe werkt de VakantieBieb-app?
Na het downloaden van de app kunt u kiezen uit een selectie e-books. De boeken die u kiest, komen in uw boekenkast te staan. Eenmaal gedownload heeft u geen internetverbinding nodig om de boeken te lezen.
De VakantieBieb is open tot en met 31 augustus. Als de vakantieperiode voorbij is, worden de boeken automatisch uit de boekenkast verwijderd. De app hoeft dan niet worden verwijderd, want als een nieuwe vakantieperiode ingaat, kunt u deze gewoon weer gebruiken. 

Meer informatie www.vakantiebieb.nl