Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerwandeling in Borgerswold
Speuren naar diersporen in Borgerswold

Door Eindredactie op vrijdag, 19 juni, 2015 - 07:27

20150620_naamloos-5635(Small).jpg

SPEURTOCHT - In Borgerswold is het goed toeven voor mensen. Maar dat er ook veel dieren leven in dit park verwacht je misschien niet zo snel. Vossen, reeën en ransuilen laten zich niet makkelijk overdag zien. Toch zijn ze er wel. Zondag 28 juni gaan we met andere ogen door het park en speuren naar sporen die dieren hebben achtergelaten. Op die manier krijgen we een beeld van het verborgen dierenleven dat zich hier afspeelt.

We starten om 14.00 uur op parkeerplaats  "Peerdewaske" aan de Woortmanslaan in Veendam. Carpoolen kan eventueel om 13.30 uur op de parkeerplaats van de Stichting NME (kinderboerderij), Burg. van Royenstraat West 11-13 in Hoogezand.

De wandeling wordt georganiseerd door IVN Hoogezand-Sappemeer i.s.m. Stichting NME Hoogezand-Sappemeer en is de eerste van vier zomerwandelingen. De wandelingen zijn bedoeld om gezellig samen buiten te zijn, steeds op een andere locatie en met een ander thema. Een overzicht van de wandelingen vindt u op https://www.ivn.nl/afdeling/hoogezand-sappemeer/activiteiten