Overslaan en naar de inhoud gaan

Yannick van der Wal pakt voor de vierde keer titel
Tennisclub Veendam

Door op donderdag, 18 juni, 2015 - 07:22

20150618_Yannick_clubkampioen1.jpg
Yannick van der Wal neemt de felicitaties met veel plezier in ontvangst

TENNIS - Yannick van der Wal heeft de strijd om de clubtitel van Tennis Club Veendam voor de vierde achtereenvolgende keer gewonnen. De tennisser versloeg in een zeer spannende finale zijn vader Sebastiaan met 4-6, 6-2 en 7-6. “Een goede partij qua niveau met spectaculaire punten” aldus de winnaar. Het publiek heeft dan ook genoten van deze tennispartij.

Deze eindstrijd vond niet alleen plaats op de gravelbanen van TC Veendam aan de Ontspanningslaan, in alle categorieën werd gestreden om de clubtitel.

Egbert Oldenburger won op 6 niveau zijn poule en daarmee de titel. Cor de Kok wist na een valse start alsnog de titel in de 7 te pakken en Gerard Bouma werd kampioen in de 8. Bij de dames 8 wist nieuwkomer Liesbeth Poort verrassend de titel voor zich op te eisen.

Naast het onderdeel enkelspel werd er ook gestreden om de titels in het dubbelspel; het herendubbel, het damesdubbel en in het gemengd dubbelspel.

De winnaars: HD4/5/6 Sebastiaan en Yannick van der Wal, HD7 Edwin Bos en Leon Mulder, HD8 Gerard Bouma en Berry Scholten, DD5/6 Aukje van der Wal en Evelien de Jonge, DD7 Gemma Lesterhuis en Melanie Oldenburger, DD8 Lilian Hulzebos en Alice Oldenburger, GD4/5/6 Aukje en Sebastiaan van der Wal, GD7 Gemma Lesterhuis en Cor de Kok en GD8 Erna Spelde en Jakob Woltjes.

Na uitreiking van de Valkema cadeaubonnen aan de winnaars kon gezamenlijk met de jeugdtenniskampioenen genoten worden van de familie BBQ.