Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag verenigingen aan de Jan Kokweg en
Polluxweg in Veendam

Door Eindredactie op dinsdag, 16 juni, 2015 - 13:41

20150616_Opendag_20150613_214825_aa.jpg

OPEN DAG - Op zaterdag 20 juni wordt er een open dag georganiseerd met als thema Rock and Roll, door de verenigingen die zijn gevestigd aan de Jan Kokweg en Polluxweg inVeendam.

De organiserende verenigingen zijn:

  • VLC, Veendammer Luchtvaartclub
  • Hondensportvereniging Veendam
  • Motorploug N33
  • Motorclub Veendam

Al in 2013 is de eerste gezamenlijk open dag georganiseerd. Dit is goed ontvangen en gezamenlijk is besloten om nu in 2015 een tweede open dag te organiseren. Met als doel de verenigingen die gevestigd zijn in dat deel van Veendam een beetje onder de aandacht te brengen en leden te werven voor hun sport of activiteiten.

De activiteiten op de diverse verenigingsterreinen zijn zeer uiteenlopend van aard.

MC Veendam zal zich deze dag bezig houden met opleiden van jeugd. Zeer de moeite waard om te bekijken. Ook is er een informatie te verkrijgen over het motorcrossen. Wat het kost, hoe het werkt enz.

Motorploug N33 zal motoren ten toon stellen, showen aan het publiek. Het betreft hier Kustom Bikes en Cars Show. Een springkussen voor de kleintjes. Een braderie (vintage).

Als afsluiting van deze dag zal op het terrein van Motorploug N33 een feest worden gegeven waar belangstellenden naar toe kunnen gaan. Van 18.00 tot 24.00 uur met medewerking van The Double King Band.

Hondensportvereniging Veendam zal deze dag voornamelijk vullen met oefeningen op eigen terrein binnen de afgesloten hekken. Er zal een show worden gegeven m.b.t. pakwerk en de cursussen die worden aangeboden worden uitgebreid getoond.

Veendammer Luchtvaart Club zal deze dag op eigen en boven eigen terrein vliegshows geven en gedurende de dag zullen een aantal wedstrijdelementen worden gedemonstreerd. Ook wordt er een informatiestand voor belangstellenden ingericht.

Gedurende de open dag zal een DJ vanaf het terrein van MC Veendam de dag van muziek voorzien.