Overslaan en naar de inhoud gaan

Film première in vanBeresteyn met en voor
brugklassers Winkler Prins

Door op maandag, 15 juni, 2015 - 23:12

20150615_promo_foto_film_brugklas.jpg

‘Een dag uit het leven van een brugklasser’

Hoe ziet een dag uit het leven van een brugklasser eruit op de Winkler Prins? Door het aanbieden van informatieavonden, een Open Huis en ’n Ochtend WP krijgen de leerlingen uit groep 8 al een goed beeld. Maar hoe leuk is het om eens een hele dag mee te lopen met een bestaande brugklas? Dit kan nu! In het voorjaar werd een brugklas de hele dag gevolgd door een filmploeg en dit heeft een korte flitsende film opgeleverd.

Rode loper
Op dinsdag 23 juni is de première van de drie minuten durende film ‘Een dag uit het leven van een brugklasser’ in cultuurcentrum vanBeresteyn. Alle leerlingen en docenten van het brugjaar krijgen de film als eerste te zien. De hoofdrolspelers worden feestelijk onthaald over de rode loper en krijgen een ereplaats voor in de zaal. Na vertoon van de WP film krijgen de brugklassers een leuke speelfilm te zien, ter afsluiting van het schooljaar.

Promotie
Vanaf 23 juni is de film ook te zien op het YouTube kanaal en de website van Winkler Prins. Op de Facebookpagina wordt een ‘like, share en winactie’ ingezet. De winnaar ontvangt 4 bioscoopkaarten. Na de zomervakantie wordt de film gebruikt als introductie in de voorlichting richting groep 8. Er wordt een leuke campagne opgezet richting de basisscholen, om de leerlingen actief te betrekken bij de wensen en verwachtingen van hun vervolgkeuze. Op die manier zoekt Winkler Prins, samen met de inzet van de sociale media, nog meer de dialoog met (toekomstige) leerlingen, ouders en leerkrachten van groep 8.