Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijf je nu in voor de tweede Sightseeing Run Veendam!

Door Eindredactie op vrijdag, 5 juni, 2015 - 09:09

RUN - In 2014 had Veendam de primeur van de eerste Sightseeing Run van Nederland. Sightseeing Run “Broez’n deur andermans Hoez’n” is een recreatieve hardloopwedstrijd waarbij deelnemers dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden lopen. Op zaterdag 22 augustus 2015 staat de tweede editie gepland. De inschrijving is geopend en de aanmeldingen stromen al binnen bij de organisatie.

Programma
De organisatie heeft ervoor gekozen om naast een route van vijf kilometer, ook een route van tien kilometer samen te stellen. Voor beide routes zijn voldoende gebouwen en bezienswaardigheden gevonden. Voor de kinderen is er een speciale kidsrun. Dit is een rondje door het centrum van ongeveer één kilometer. De kidsrun start om 13.00 uur, de tien kilometer om 14.00 uur en de vijf kilometer om 14.30 uur.

Inschrijven
Deelnemen aan de ludiekste hardloopwedstrijd van Veendam? Inschrijven kan via www.veendam.nl/sport of via www.facebook.com/sightseeingrunveendam. Deelname aan de vijf kilometer kost €5,00. De kosten voor de tien kilometer bedragen €7,50. Deelnemen in een team is ook mogelijk. Een team mag uit maximaal tien lopers bestaan. Een teamopgave voor de vijf kilometer kost €40,00 en voor de tien kilometer zijn de kosten €60,00 per team.

Vragen?
Meer informatie over de Sightseeing Run kan door een e-mail te sturen aan sightseeingrun@veendam.nl.