Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderopvang Meander biedt nu ook warme maaltijden

Door op donderdag, 4 juni, 2015 - 12:24

20150604_Meander_wout.jpg

KINDEROPVANG - De vernieuwing van Kinderopvang Meander is gestart met de volgende fase. We zijn begonnen met het aanbieden van warme maaltijden.

Dit aanbod wordt gedaan omdat het voor werkende ouders soms heel lastig kan zijn om voor hun kind te koken als deze nog naar de sportclub moet of naar balletles gaat. Dan komt voedzame en gezonde voeding soms wel eens in het gedrang. Kinderopvang Meander vindt dat het voor kinderen belangrijk is dat zij regelmatig en gezond eten. Daarom zijn we gestart met dit aanbod.

Vooraf konden de afgelopen week alle kinderen en sommige ouders gratis proeven van allerlei verschillende en lekkere maaltijden. Dit viel ontzettend in de smaak bij iedereen.

Vanaf 8 juni kunnen ouders via strippenkaarten maaltijden kopen. Ze hoeven geen abonnee te worden, maar kunnen per keer bekijken of hun kind thuis eet of op Kinderopvang Meander.

De maaltijden zijn niet alleen gevarieerd en lekker, er wordt vooral ook voedzaam en gezond eten geserveerd!

Voor meer informatie kunt u altijd bellen: 0598-667997 of kijk op onze website: www.kinderopvangmeander.nl of onze facebookpagina: www.facebook.com/kinderopvangmeander