Overslaan en naar de inhoud gaan

Cursusaanbod Web in de Wijk Veendam
Najaar 2015

Door Eindredactie op woensdag, 3 juni, 2015 - 06:11
CURSUSSEN - Web in de Wijk begint op dinsdag 15 september weer met de cursussen en workshops in dorpshuis Bijleveld in Wildervank en op woensdag 16 september geven ze die weer in de Meridiaan in Veendam. Op vrijdag 18 september is na de zomervakantie onze eerste Inloop in het Veencompas in Veendam.

www.webindewijkveendam.nl

Graag handiger om willen gaan met de computer ?
Meld je dan nu aan voor de basiscursus Kennismaken en omgaan met de computer. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur, de kosten incl. een cursusboek zijn € 12,50. Start is dinsdag 15 september met cursussen en workshops in dorpshuis Bijleveld in Wildervank en vanaf woensdag 16 september ook weer in de Meridiaan in Veendam.

Vanaf 18 september voor iedereen (ook voor niet-cursisten) elke vrijdag van 10.00-12.00 uur weer een gratis Inloop voor vragen en problemen op computergebied in het Veencompas, Jan Salwaplein 3, Veendam.

Nieuw
De workshop Omgaan met Tablet en Ipad, deze cursus van 3 lessen gaat vanaf half september op beide locaties van start. Ook voor Etiketten, visitekaartjes en adresbestand maken of voor Leren omgaan met Facebook en Skype kunt u bij Web in de Wijk terecht. De workshop Fotobewerken met Picasa, van 3 lessen gaat dit najaar ook weer verder.
Ook geeft Web in de Wijk in 3 lessen Powerpoint (Presentatie in Open Office) en Excel (Calc in Open Office) .

De kosten voor alle workshops van 3 lessen zijn € 4,50 .

In de schoolvakanties geven we geen les en zijn we niet aanwezig met de Inloop.

Voor meer informatie of aanmelden:
Jantina Hoving, tel.: 0598-620829 / 06-50291195 of per e-mail: webindewijkveendam@hotmail.nl

Wacht niet met aanmelden, er is voor de meeste cursussen een wachtlijst.