Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik bijeenkomst duurzaamheidsvisie

Door Eindredactie op dinsdag, 2 juni, 2015 - 09:55

20150602_Foto_bijeenkomst_duurzaamheid_inwoners_28_mei_2015.jpg

DUURZAAM - Op donderdag 28 mei 2015 hebben de inwoners van Veendam van gedachten gewisseld over de op te stellen duurzaamheidsvisie.  Op basis van verschillende thema’s mochten inwoners meepraten over: Energie, Water, Groen & Natuur, Afval en Mobiliteit. Er waren verschillende discussies over deze thema’s.

Ambities
We kijken terug op een mooie bijeenkomst met waardevolle bijdragen. Een aantal citaten van inwoners: ‘Als afval als grondstof geld oplevert, betaalt de gemeente dan op termijn aan haar inwoners voor het huishoudelijk afval?’ Daarnaast is de volgende bijdrage ook een mooie  ambitie : 'In 2030 moet daar waar het kan gras en gazon omgezet worden in bloemenweides.' Allemaal waardevolle bijdrage die de gemeente kan gebruiken voor het opstellen van de duurzaamheidsvisie.

Ook meepraten?
Wilt u ook meepraten over de duurzaamheidsvisie van Veendam? Op woensdag 17 juni 2015 is er om 19.30 uur ook een mogelijkheid om uw bijdrage te leveren. U bent van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis in Veendam.