Overslaan en naar de inhoud gaan

11e Betonboor Bleeker C/D toernooi voor
D-pupillen en C-junioren

Door op zondag, 31 mei, 2015 - 22:20

VV WILDERVANK - In het weekend van 6 en 7 juni 2015 organiseert de voetbalvereniging Wildervank het 11e Betonboor Bleeker C/D toernooi voor D-pupillen en C-junioren. Een toernooi dat bestaat sinds het 75- jarig jubileum in 2005. Sinds dat jaar weten steevast 16 teams per leeftijdscategorie de weg naar het sportpark aan de Woortmanslaan te vinden. Op vrijdagavond zal het grootste deel van het deelnemersveld arriveren. Ze zullen zich op het speciaal daarvoor ingerichte kampeerterrein installeren. Nadat de tenten zijn ingericht kan gevoetbald worden en is er een discoavond in de kantine.

Op zaterdagmorgen gaat het toernooi van start, nadat onze gasten eerst hebben genoten van een ontbijt. Gedurende  het weekend zullen ruim 600 ontbijtjes worden geserveerd. Naast een aansprekend wedstrijdschema is er een groot aanbod van nevenactiviteiten o.a. Springkussens, dikke Bertha, speurtocht en in de avonduurtjes is er natuurlijk ook weer een disco. Aan het eind van de middag worden ca 250 warme maaltijden geserveerd.

Op zondag vinden de finaleronden plaats, waar naast het voetballen ook weer tal van nevenactiviteiten worden georganiseerd. Na de finalerondes zal rond 16.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

Enkele feiten:

  • 32 teams verdeeld over 2 leeftijdscategorieën
  • 600 ontbijtjes gedurende het toernooi weekend
  • 250 warme maaltijden
  • Ruim 70 vrijwilligers het hele weekend in touw

Dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers zijn wij erin geslaagd een aansprekend toernooi neer te zetten met tal van nevenactiviteiten. Omwonenden en voetballiefhebbers zijn dit weekend van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.