Overslaan en naar de inhoud gaan

Een dag genieten! dankzij Stichting Maatschappelijke
Activiteiten van de Odd Fellows Veendam

Door op zaterdag, 30 mei, 2015 - 00:03

20150529_SMA_vliegeren_op_Schier.JPG

S.M.A - Drie jongeren die in een gezinsvervangend tehuis wonen zijn samen met een begeleider heerlijk op stap geweest naar Schiermonnikoog. Helaas is het niet voor alle kinderen weggelegd om af en toe eens met ouders een dagje uit te gaan. Reden voor de Stichting Maatschappelijke Activiteiten (S.M.A.) van de vier Veendammer loges van Odd Fellows om dit groepje kinderen eens een verwendag te geven. Dit kon van de opbrengst van de dit voorjaar gehouden bloembollenactie. De kinderen hebben genoten van de boottocht, het fietsen, het lekkere eten, het vliegeren en het strand en kwamen zeer moe maar voldaan terug.

De Stichting Maatschappelijke Activiteiten van de Odd Fellows Veendam is dit voorjaar opgericht en heeft tot doel het leefklimaat voor onder anderen minder bedeelden, zieken en mensen met een handicap te bevorderen  voor zover dat binnen haar vermogen ligt. De stichting ontvangt een bijdrage van alle leden van de vier Veendammer loges en probeert de kas te spekken met allerlei acties.

De Stichting SMA besloot ook een donatie te geven aan de actie rondom de 2,5 jarige zieke Jolan uit Noordbroek  voor de reis- en verblijfskosten van de familie naar en in Amerika ten tijde van de behandeling van Jolan.