Overslaan en naar de inhoud gaan

Muntenbrouk kampioen Zechstein Stratenvolleybal 2015

Door Eindredactie op maandag, 25 mei, 2015 - 08:00

20150524_Zechstein_Team_Muntenbrouk_Kampioen_Zechstein_Stratenvolleybal_2015_4032.JPG
Team Muntenbrouk Kampioen Zechstein Stratenvolleybal 2015

VOLLEYBAL - Vrijdagavond werden de finales van het Zechstein Stratenvolleybal in het Indoorcentrum gespeeld. Er werd gestart met 20 teams. In de winnaars poule stond Muntenbrouk en Sportplein 1 in de finale tegenover elkaar en werd Muntenbrouk uiteindelijk de verdiende winnaar. Het team van Net Niet werd derde en team EM Sporting werd vierde.

In de verliezers poule stonden Koning Verhuizingen en Poar Smashers tegenover elkaar en werd Koning Verhuizingen de verdiende winnaar. Sportplein 2 werd derde en het team van Scheidsrechter naar Veld 1 werd vierde.

Prijzen
Voor de eerste 4 winnaars van ieder poule waren leuke prijzen te winnen!
Muntenbrouk ging met de grote Zechstein bokaal naar huis en Koning verhuizingen (winnaar 2014) ging dit keer met de kleinere Zechstein bokaal naar huis. De Poedelprijs werd gewonnen door het team van Buurtzorg Wildervank.

Vrijwilligers en sponsoren bedankt!
Na de uitreiking van alle beschikbaar gestelde prijzen worden alle vrijwilligers, EHBO, Flash Veendam, scheidsrechters, deelnemers, publiek en sponsoren bedankt voor hun fantastische inzet en bijdrage. En met name Zechstein Minirals BV zonder Zechstein was deze nieuwe opzet niet mogelijk geweest!