Overslaan en naar de inhoud gaan

Leerlingen naar nieuwe vleugel/gebouw SO-afdeling
Margaretha Hardenbergschool Veendam

Door op zondag, 17 mei, 2015 - 11:23

VERHUISD - Op donderdag 30 april  en vrijdag 1 mei jl. hebben de personeelsleden van de SO-afdeling van de Margaretha Hardenbergschool de school verhuisd naar een vernieuwde vleugel in het gebouw van de Wim Monnereauschool aan het Jan Salwaplein in Veendam.

We zijn een speciale school voor kinderen met een verstandelijke beperking en gaan in de eigen vleugel aan het Jan Salwaplein samenwerken met de collega’s van de Wim Monnereauschool. Beide scholen (Speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs -ZML) zijn nu samen gehuisvest in een gebouw.

Op maandag 18 mei a.s. gaan de leerlingen van de SO-afdeling van de Margaretha Hardenbergschool voor het eerst naar de nieuwe afdeling. Dat belooft een spannende gebeurtenis te worden. Samen met de juffen maken ze er een feestelijke dag van. We verwachten dat ook veel ouders/verzorgers  een kijkje komen nemen in de vernieuwde SO-afdeling.

Na de zomervakantie wordt samen met de collega’s van de Wim Monnereauschool een feestelijke officiële opening georganiseerd. Het oude gebouw aan Straat Soenda 8 komt niet leeg te staan, want in een vleugel blijft de BSO Kinderopvang van de Meander en het andere gedeelte wordt opgeknapt, geschilderd en aangepast. Daarin komt een afdeling (enkele groepen) van de Mgr. Bekkersschool.