Overslaan en naar de inhoud gaan

Zechstein Minerals verdubbelt haar opslag capaciteit

Door op vrijdag, 15 mei, 2015 - 11:28

20150515_Zechstein_Minerals_2015-05-07_16.17.45.jpg

Fotograaf Peter Panneman

OPSLAG -  Per 1 juni beschikt Zechstein Minerals over 2000m2 opslag capaciteit. Hiertoe heeft ze zich langjarig verbonden met de Ritsema groep die hiervoor in haar loodsen aan de Loydsweg te Veendam speciaal voor de hoogwaardige producten van Zechstein Minerals een deel heeft ingericht.

Wereldunieke bron
Zechstein Minerals BV is een samenwerking tussen Nedmag en R&H Minerals en leverancier van het meest zuivere en natuurlijke magnesiumchloride zout op aarde. Het wereldunieke “Zechstein Inside” magnesium zout wordt speciaal geselecteerd uit de productie van de Zechstein mijn van Nedmag in Tripscompagnie. Dit unieke magnesiumchloride ook wel bekend als “magnesium olie” wordt gebruikt voor cosmetische en medische toepassingen. Het zout wordt met het kenmerk “Zechstein Inside®” in zowel vaste als vloeibare vorm wereldwijd in alle continenten, aan meer dan 40 landen geleverd. De deels gepatenteerde producten worden onder andere ingezet als hulpmiddel bij spier- en gewrichtsklachten, vermoeidheid, stress, huid- en vele andere klachten.

De sterk groeiende internationale vraag naar de producten van Zechstein Minerals vereist meer opslag ruimte en met de expertise van Ritsema is het in staat om beter af te stemmen met de internationale klanten om op maat te kunnen aanleveren. Tevens heeft Ritsema twee huiftrailers aangeschaft met daarop reclame voor het unieke Zechstein product.

20150515_Zechstein_Minerals_2015-05-07_15.58.03.jpg