Overslaan en naar de inhoud gaan

Christelijke ticketshop breid uit naar Nederland

Door Eindredactie op dinsdag, 12 mei, 2015 - 11:50

TICKETS - Cvents.de de grootste christelijke ticketshop in Duitsland breid uit naar Nederland. De aftrap van de ticketverkoop begint sterk met het aanbieden van volledige concerten van Hillsong Young and Free.

Cvents.nl is een onderdeel van C Managment V.O.F. een klein evenementen bedrijf uit Veendam waaronder ook CBooking valt. Een christelijk artiestenbureau voor o.a. MC Prophet, Rivelino & de Transform Djs uit Amerika. Naast cvents.nl is er nu ook een site in Belgie waar dezelfde tickets verkocht worden als in Nederland.

Eigenaar Alko Stoel: "In deze tijd van internet en social media worden de afstanden steeds korter. Daarom hebben wij gekozen om met cvents.de Duitsland dit op te zetten. Zij waren al langer van plan om de ticketshop meer uit te breiden in Europa. We willen Nederlanders bewust maken dat er vlak over de grens ook fantastische concerten zijn en uiteraard willen wij in de toekomst ook voor Nederlandse evenementen kaarten verkopen. Als we meer samen met onze buren gaan doen denk ik dat het ook voor Nederlandse organisators het mogelijk is om nog grotere artiesten voor goede prijzen naar Nederland te halen samen met ons boekingskantoor Cbooking. Onze droom is om veel meer samen te doen om kosten te besparen."