Veendam 1894 trakteerden bezoekers met 5 tegen 1

Door op dinsdag, 28 april, 2015 - 18:30

IMG_6121.JPG

Door Patrick Beek

VEENDAM – Veendam 1894 heeft zich nog niet neergelegd bij degradatie. De bezoekers van SC Stadspark werden op een 5-1 nederlaag getrakteerd. Veendam 1894 greep in 3C één van de laatste kansen om rechtstreekse degradatie te ontlopen.

IMG_6185.JPG

Op eigen veld aan De Langeleegte werd met maar liefst 5-1 van SC Stadspark gewonnen. De Stadjers draaien het hele seizoen al bovenin mee in de derde klasse en dus is de prestatie van de Veendammers prima te noemen.

IMG_6216.JPG

Arnoud Bentum scoorde al na drie minuten. Het was zijn eerste van vier doelpunten in het treffen met SC Stadspark. In de 55e minuut kwam zijn 4e en afsluitende treffer. Na zestien minuten was het eigenlijk al geen wedstrijd meer. Veendam 1894 stond toen met 3-0 voor; het was een kwestie van wachten op de volgende treffer, Kenny Slagter scoorde de 4-0. "Zij kwamen er helemaal niet aan te pas" zei trainer Patrick Beek van de Veendammers. "We speelden erg goed". De thuisploeg zag het gat met Muntendam tot twee punten verkleind.

In de resterende wedstrijden kan de ploeg zich zelfs nog veilig spelen.