Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportplein Veendam Open Darts

Door op maandag, 27 april, 2015 - 17:07

20150427_POSTER_DARTS_2015.jpg

DARTEN - Op zondag 3 mei 2015 zal Veendam in het teken staan van darts. Op deze dag wordt dan voor de 3e keer het Sportplein Veendam Open Darts georganiseerd. In het Indoorcentrum in Veendam zal dan gestreden worden om de hoofdprijs van 600 euro.

Met de komst van Remco van Eijden en Wesley Harms naar Veendam, belooft het een toernooi van hoog niveau te worden. Daarnaast zullen ook menig andere regionale en landelijke talenten hun kunsten komen vertonen en met z’n allen te strijden voor de felbegeerde hoofdprijs. Voor een volledig overzicht van reeds ingeschreven spelers, kun je kijken op indoorcentrumveendam.nl. Er geldt een maximum van 200 deelnemers.

Gespeeld zal worden op 40 dartbanen die, zoals gebruikelijk, afkomstig zijn van Bert Medema. De toernooileiding is in handen van het team Dinand Kist en bij de finalewedstrijden zal Mastercaller Mats Giets de wedstrijden leiden. De Hoofdsponsor van de finalebaan is Pura

Op 3 mei zal ook de bekerfinale in het voetbal gespeeld worden tussen PEC Zwolle en FC Groningen. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur en zal op diverse televisie schermen getoond worden. Het beloofd al met al weer een gezellige dag te worden in Veendam. Bezoekers Gratis toegang!

De inschrijving voor dit toernooi is nog geopend. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar  info@indoorcentrumveendam.nl. Je ontvangt dan een mail terug met daarin informatie omtrent de betaling. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro.

Het is ook mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.

Voor meer informatie kun je ook terecht op de site www.indoorcentrumveendam.nl en de facebookpagina  van het Sportplein Veendam Open Darts 2015.