Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot feest bij creatief speelparadijs Kunstkot in de meivakantie!

Door op maandag, 27 april, 2015 - 11:36

20150427_Kunstkot_IMG_0199_00.JPG

DR. BOSSTRAAT - Creatief Speelparadijs Kunstkot pakt flink uit in de meivakantie voor alle kinderen. Er zijn een heleboel extra activiteiten te doen zoals: sieraden maken, 3d schilderijen maken en bij mooi weer graffiti spuiten op de graffitimuur. Natuurlijk mag je ook gaan pottenbakken, schilderen, uitvinden, houtbewerken en knutselen. Bij Kunstkot is iedereen eigen baas, dus mag je zelf bepalen wat je wil doen. Alle gemaakte kunstwerken mag je mee naar huis nemen. Verder staan het hele speelparadijs met alle attracties, de nerfhal en de spelcomputers ter beschikking. Het belooft een groot feest te worden. Kunstenaar Jeroen Boerstra staat voor alle kinderen klaar om een persoonlijke kleurplaat te maken op schilderkarton. De kinderen kunnen deze dan zelf inkleuren met verf of pastelkrijt.

Bij mooi weer kunnen de kinderen spelen of hutten bouwen op het grote buitenterrein. Kortom te veel om op te noemen voor jong en oud.

Het is leuk als je iets meeneemt voor onze pas geopende weggeefwinkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knuffel die nog goed is, maar waar je zelf op uitgekeken bent. Daar maak je een ander kind weer blij mee. Natuurlijk mag je zelf ook iets leuks uitzoeken in de weggeefwinkel.

Openingstijden in de meivakantie:
Woensdagmiddag t/m zondagmiddag van 14:00-17:00 (alleen op afspraak en vol is vol!)

Een afspraak maken via email info@kunstkot.nl of bellen naar 06-14788782