Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam

Door op zaterdag, 18 april, 2015 - 22:21

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Glasgarage liet twee dure punten liggen. Tegen een sterk spelend Draaijer Schilders werd met 5-5 gelijk gespeeld. Draaijer kreeg veel kansen op een grote voorsprong, maar Glasgarage-Van Ringh ging beter om met de kansen. Daardoor kwam Glasgarage-Van Ringh met 5-2 voor. Maar Draaijer Schilders kwam sterk terug. Bij Glasgarage-Van Ringh lieten enkele spelers verstek gaan, maar desondanks kregen ze op het laatst nog een kans op de overwinning. Maar het bleef bij 5-5 en daarmee was de coach van Glasgarage- Van Ringh erg ontevreden over en liet dat ook merken. Ja, er kan helaas maar één ploeg winnen.

Door deze uitslag kan ZVV Ron Haans maandag bij een overwinning op Adviesunie alsnog kampioen worden en daar hield niemand meer rekening mee. ZVV Ron Haans won tegen Brouk met 6-2. En Brouk verloor ook nog van O.G. Team met 8-6, waar M. Ploeger vijf keer het doel trof.

Overgangsklasse
Sportplein werd vrijdag kampioen door met 3-1 te winnen van Rainbow Events. En Topbrands won van Grandcafé Rembrandt met 5-2 en passeerde daarmee Rainbow Events.

Klasse 2 A
Vireau Bloemen werd in deze klasse kampioen op doelsaldo. Vireau bloemen won met 7-2 van OG2, onder grote belangstelling . Vireau bloemen draagt dit kampioenschap op aan hun sponsor Jaap Smalbil. Naaste concurrent Optie1 won ook met 7-2 van Slagerij K. Nieland, maar kwam dus een aantal doelpunten te kort. Slagerij K. Nieland speelde tegen Dofine en dat werd 3-3.

Klasse 2 B
Osman Gazi won met 12-5 van Bareveld. Osman Gazi-speler Ylmaz scoorde zeven goals. Hypotheek won met 13-5 van Veendam Fanatics. Hypotheek-speler O. Altundas was verantwoordelijk voor 8 goals. En Smurfit-Kappa won met 6-3 van FC Titanium. FC Titanium-speler D. Dijk scoorde drie goals voor Fc. Titanium. In een te harde wedstrijd won Afterbeat met 6-5 van Claker/ Heikens.

Derde klasse
Buurke bestrating won met 9-6 van Teams 49'ers en Buurke bestrating-speler Swama was verantwoordelijk voor zes goals. En is daarmee algehele topscorer van dit seizoen met 48 doelpunten. Kampioen NVL had veel moeite met middenmoter Van der Wiel. Het won nipt met 6-5. GHV/Axinte won met 6-2 van Via Ons. GHV/Axinte-speler J.N. Noot maakte vier- van de zes goals.

Behalve de kampioen van de hoofdklasse, zijn alle kampioenen nu bekend en ook alle topscorers zijn bekend en deze worden allemaal volgende week in de Wildervanckhal verwacht om de pijzen in ontvangst te nemen.

De bekerfinale van volgende week gaat tussen de rivalen ZVV Ron Haans en Glasgarage- Van Ringh1. ZVV Ron Haans won van Osman Gazi dat zich goed staande hield, maar uiteindelijk het hoofd moest buigen voor de kwaliteit van de tegenstander.

In de andere halve finale verloor Autobedrijf Smid met 7-6 van Glasgarage-Van Ringh 1. Het leek een simpele overwinning te worden voor Glasgarage-Van Ringh met uitblinker T. Faraouni in de gelederen. Maar in de laatste minuten kwam Autobedrijf Smid sterk terug en werd het nog bijna gelijk. Maar gelukkig floot de scheidsrechter af en kon Glasgarage-Van Ringh de overwinning vieren.

Vrijdag (24 april) finale in de Wildervanckhal en de kans is dus aanwezig dat ZVV Ron Haans-dat volgend seizoen niet terug komt- de dubbel pakt. Ook Sita stopt ermee. De eerste nieuwe teams hebben zich ook al aangemeld , maar er is dus nog voor een paar teams ruimte.