Overslaan en naar de inhoud gaan

Golfclinic Veendam voor sportieve singles
Golfervaring niet nodig; iedereen van harte welkom

Door Eindredactie op donderdag, 2 april, 2015 - 11:24

20150402_Foto_L_005_Opendag_Nr_0.jpg

SINGLE - Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is, om als een ervaren golfer op ‘de green’ te lopen en wil je weten wat nu eigenlijk een ‘tee’ of ‘airshot’ is? Dan is dit je kans! Op zaterdagmiddag 25 april ben jij als single welkom bij Golfclub De Compagnie in Veendam voor een leerzame en misschien wel onvergetelijke golfclinic. Golfervaring of een Golfvaardigheidsbewijs is niet nodig; iedereen is van harte welkom.

Dit initiatief komt van Matchmaker Joyce Boerkoel van Relatiebemiddeling IndiviDuo. Zij organiseert diverse activiteiten speciaal voor singles.

Leerzame en gezellige middag met prijsuitreiking
“Samen golfen is de activiteit bij uitstek, om elkaar op een ontspannen en gezellige manier beter te leren kennen. De middag begint met een leerzame clinic. Daarna is er volop gelegenheid om een balletje te slaan op de Par3 baan. Veel singles vertellen mij, dat ze vaak thuiskomen na een activiteit en dan hun ervaring met niemand kunnen delen. Daarom is er na het golfen volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en onder het genot van een drankje na te kunnen praten. Natuurlijk is het niet verplicht dat het gesprek dan over golven gaat!” vertelt Joyce Boerkoel lachend. “De golfliefhebbers worden om 13.30 uur met een kopje koffie/thee en wat erbij lekkers ontvangen in het clubhuis. De middag wordt afgesloten met een plate van de dag en natuurlijk de prijsuitreiking”, zegt Joyce.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via www.individuo.nl/activiteiten, stuur een email naar info@individuo.nl of bel Joyce op 06-28 633 962 voor 20 april 2015.