Overslaan en naar de inhoud gaan

Brasserie Wildervanck en de beste hockeyers
in Veendam vinden elkaar

Door Eindredactie op woensdag, 1 april, 2015 - 08:35

20150401_Daring_Vetranen_A_en_Mabel_en_Alfred_Klaassen.JPG

HOCKEY - Brasserie Wildervanck, gelegen aan de Middenverlaat op de grens van Veendam en Wildervank, heeft het veteranen-A team van hockeyclub Daring tot haar uithangbord verkozen. In gloednieuwe shirts waarop de naam van het beste etablissement binnen deze gemeente fier prijkt, maken de spelers de velden van de Noord Nederlandse hockeycompetitie de komende seizoenen onveilig!

Als er een levensfase komt waarin het qua voeding niet meer om de kwantiteit gaat, het op het sportieve vlak niet meer alleen uit de kracht en de snelheid moet komen maar ook uit inzicht en raffinement, dan kan er een symbiose als deze ontstaan.

Het veteranen-A team van hockeyclub M.H.C. Daring herbergt enkele spelers die deze club aan het begin van dit millennium naar zeer grote hoogten wisten te brengen.

Hoe goed deze samenwerking heeft uitgepakt moge blijken uit het verloop van de competitie tot nu toe. Binnen enkele maanden zijn deze Daring-veteranen naar de eerste plaats in de poule opgeschoven. Zo ook presteren Alfred en Mabel Klaassen, die ons elke keer weer verbazen met hun gastvrijheid en interpretaties van de geneugten des levens.