Overslaan en naar de inhoud gaan

Fysiotherapie Torenstraat behaald plus certificaat

Door Eindredactie op donderdag, 19 maart, 2015 - 16:15

20150319_Heleen_Spelde-Fransens_P3195956.JPG

CERTIFICAAT - Waar in het verleden boer Feiken actief was aan de Torenstraat, heeft  kleindochter Heleen Spelde-Fransens 3 jaar geleden de landbouwschuur omgebouwd naar een fysiotherapiepraktijk. En mét succes! Fysiotherapie Torenstraat is door de zorgverzekering gewaardeerd als Plus Praktijk.

Dit is de hoogste status die verzekeraars aan praktijken voor fysiotherapie geven nadat is voldaan aan zware criteria middels een externe audit, uitgevoerd door Health Care Auditing. Plus Praktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan.

Menzis kent de TopZorg status toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van zorginhoudelijke kwaliteit, service, veiligheid en praktijkorganisatie. Zo kent Fysiotherapie Torenstraat bijvoorbeeld geen wachtlijsten, is er ruim de tijd voor iedere individuele cliënt en wordt er ook preventieve begeleiding aangeboden. Fysiotherapie Torenstraat is naast de algemene fysiotherapie gespecialiseerd in sportfysiotherapie, oedeemtherapie en zwangerschapsbegeleiding. Ook is het ook mogelijk een fitheidstest te laten doen.  Slechts 10% van de Nederlandse fysiotherapiepraktijken voldoet aan deze eisen.