Overslaan en naar de inhoud gaan

Mee in de paardentram?
Wandel dan mee met de paaswandeling!

Door Eindredactie op donderdag, 19 maart, 2015 - 16:12

WANDELEN - Op Tweede paasdag, maandag 6 april  2015, wordt een paaswandeling georganiseerd. De wandeling gaat van het Museumplein in Veendam naar de Heemtuin in Muntendam.  Een tocht van zeven kilometer.  De terugreis vindt plaats in een paardentram.

De wandeling
Om 13:30 uur is het vertrek vanaf de ingang van het cultuurcentrum vanBeresteyn aan het Museumplein. Vanuit daar wordt gewandeld naar de Heemtuin in Muntendam. In de Heemtuin kunt u op eigen gelegenheid rond wandelen of een consumptie nuttigen (voor eigen rekening). Om 16:15 uur vertrekt de paardentram richting Veendam. De kosten voor deelname aan de paaswandeling zijn € 5,- per persoon en dienen contact te worden betaald bij de start van de paaswandeling.

Mobiliteitsjaar
De paaswandeling wordt georganiseerd in het kader van het mobiliteitsjaar. Met het mobiliteitsjaar wil de gemeente Veendam een bijdrage leveren aan meer duurzame mobiliteit en gezond bewegen. Het hele jaar door worden verschillende mobiliteitsactiviteiten georganiseerd in Veendam.

Meewandelen en opgeven
Wilt u meewandelen met de paaswandeling, dan kunt u zich vóór woensdag 1 april 2015 opgeven door te mailen naar: mobiliteitsweek@veendam.nl of te bellen met t. 0598 65 2222. Geef u snel op, want het maximale aantal wandelaars dat kan deelnemen  is 25.