Regio

NL DOET bij Zorggroep Meander op 20 en 21 maart



zorggroep_meander.jpg

NL DOET  - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart is er veel bedrijvigheid bij diverse locaties van Zorggroep Meander tijdens NL DOET! NL DOET is één van de grootste vrijwilligersacties van Nederland. Op diverse locaties van Zorggroep Meander steken vrijwilligers de handen uit de mouwen voor bewoners en cliënten.

Burgemeester Baukje Galama verzorgt op vrijdag 20 maart in woonzorgcentrum Parkheem in Stadskanaal samen met kinderen van basisscholen een gezellige picknick voor de bewoners. In woonzorg- en revalidatiecentrum Heggerank in Musselkanaal wordt een speciale verwendag voor cliënten samen met vrijwilligers georganiseerd. In woonservicecentrum A-Horst in Musselkanaal worden samen met vrijwilligers naambordjes samen met bewoners gemaakt.

Samen met vrijwilligers van Off Fellows uit Veendam wordt de terrassen schoongemaakt en bloempakken klaar gemaakt in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade en Koppiusstraat in Veendam. In Borg Westerwolde Ter Apel zoeken wij nog vrijwilligers om samen de moestuin in te richten. U kunt u aanmelden via nldoet.nl